Avon Magic Effects Matte - v odstínu Inky blue

Krásný den, milé čtenářky.

Dnes jsem si pro vás připravila další z lakovacích článků. Jsou tomu 2 dny, co mi dorazila objednávka z Avonu a první, co mě zaujalo ze všeho nejvíc, byly nové matné laky. A právě jednomu z těchto laků se dnes podívám na zoubek.

Hi ladies.
Today I wanna show you my new nail polish with magic effect. This nail polish is from Avon - Matte series. Polish is in hue Inky blue. Is it so beautiful dark blue color.
I love this nail polishes, because they have fabulous properties - dry quickly (dry equally), they have a long life and great price. Avon it offers lacquers priced about € 3.
So look at this photos. Doesn´t look this Matte finish great? I think so..but when you do not like, simply apply top coat and olalá you have new nails! :)

Do you like this style? Take a comment.

Řeč je o krásné tmavě modré barvě v odstínu Inky blue z řady Magic Effects Matte. Barvička je opravdu nádherná, ale při prvním otevřením krabičky ve které jsou laky vždy zabalené, jsem se vyděsila. V lahvičce je lak totiž do fialova s četnými vínovými odlesky a zlatým shimmerem. Cože? Matný lak a v lahvičce se tváří třpytivě? První co jsem si pomyslela bylo, že jsem si zase objednala nějaký podfuk, nebo že došlo k záměně.
Každopádně první lak zkoušela moje mamka a byla nadšená. Začala lakovat a barva po pár vteřinách, doslova po pár vteřinách zaschla a zmatněla. Takže jsem si hned odlakovala svoje gelové nehtíky a vrhla se na zkoušení tohoto laku. A souhlasím, nalakovala jsem jeden nehet a začala lakovat druhý a mezitím ten první zmatněl a zaschnul. Nejvíce mě překvapilo to, že lak zaschnul během pouhých pár vteřin. Řádově tak 15 vteřin a opravdu se barva nehnula. Zkoušela jsem si nehet zmáčkout, poklepat a barva držela a nikde ani obtisk. Očividně, když chce člověk rychleusychající lak, tak si musí pořídit matnou řadu... :)
Lak usychá na nehtech rovnoměrně. Já mám nehtové lužko lehce poškozené, a tak jsou na fotkách viditelné čárky na mých nehtech. To ale není chybou laku, to je povrch mých nehtů, které nejsou 100% vyhlazené a zdravé. Lak jako takový má samé skvělé vlastnosti.  Štěteček je dlouhý, poměrně úzký a krásně se mi s ním pracuje. Lak se na nehtech chová přirozeně. Ihned uschne, ihned zmatní a hned v první vrstvě kryje. Já však používá vždy vrstvy 2, aby byl efekt hezčí. Výdrž laku je vyhovující. Mamce nevydržel dlouho, ale ona má obecně mastnější lůžka nehtů. Já mám odlišnou strukturu a mě lak vydrží bez poškození a oloupání vždy minimálně celý týden. Zatím mám lak na nehtech 4 dny a jsem spokojená.
Jak jsem již psala v tomto článku gelové laky Avon, cena laků se pohybuje v různé cenové hladině. V aktuálním katalogu pro červen jsou laky v akci za 69,-. Výběr těchto matných je nižší, než u gelových. Na výběr je z klasicky bílého, černého, tm. modrého a tm. fialového laku. 

Jistou výhodu u matných laků vidím v tom, že pokud vás po nějaké době přestane lak bavit, tak stačí vzít top coat a nehty přelakovat. Rázem se matná barvička změní na lesklou a její barva zintenzivní. Vyzkoušela jsem pro vás tuto variantu a výsledek se mi také velice líbí.
Ať už gelové laky, rychleschnoucí nebo tyto matné, všechny můžu rozhodně doporučit. myslím, že Avon laky na nehty umí a umí je dobře. Samozřejmě, že spousta z vás bude mít jiný názor, ale o tom život je. Filosofie produktů nikdy nesedne 100% každému. Ale pokud chcete vyzkoušet jiný finish a třeba právě matný, můžu tuhle Magic Effect Matte řadu doporučit. Lak mi sedl rozhodně více, než můj favorit Rimmel Matte.

Jaký finish na nehtech preferujete vy? Spíše matný, lesklý, se shimmerem nebo efektem (např. pískový)? Já ráda zkouším nové a nové. Takže záleží na náladě. Stálého favorita nemám. Ale v poslední době mám ráda ty gelové laky.

Krásný den,
Veronika.




9 komentářů:

  1. Tak ten matný finiš vypadá super :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Matne laky se mi moc libi a tenhle vypada skvele :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš pro mě typ na další matné jiných značek? :)

      Vymazat
  3. Já mám poslední dobou ráda pískové laky, ale ty matné mě v Avonu zaujaly taky, ale nejvíce ten bílý

    OdpovědětVymazat
  4. Když jsem viděla tu lahvičku, tak jsem si taky říkala, že to přece nemůže být modrý lak. A hele, fakt že jo. Já mám ráda nejrůznější finnish laků. Zbožňuji pískové, třpytivé ale i matné lakuji moc ráda.

    Radu - Soutěž o KupKosmetiku Box

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsme si říkaly to stejné. Vážně jsem si myslela, že mi zaměnili etiketu :D
      Děkuji za odkaz, podívám se na něj. :)

      Vymazat
  5. Na nehtech vypada dost dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mě se více líbí s top coatem. Mám raději lesklé laky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika