NOTD: Rimmel Salon pro 702 Simply Sizzling

Krásný den, milé čtenářky.

Dnes je venku opravdu krásně, a tak jsem se rozhodla změnit barvičku svých nehtů a sáhla jsem po svém novém laku z řady Salon pro od Rimmelu. Některé z vás, co mě sledují delší dobu ví, že tyto laky jsou mými favority.
Bohužel mám v poslední době velice špatné nehty a i když zobu vitamíny a snažím se jíst zdravě, mám stále problémy s nehtovými lůžky a třepením nehtů. Dlouhou jsem teď ani laky nenosila kvůli práci, protože se mi ihned oloupaly, ale sluníčko venku mě navnadilo, a tak jsem nakonec sáhla po krásné "jedovaté " růžové barvičce v odstínu 702 Simply Sizzling.

Z laků Salon pro jsem obecně nadšené zejména pro to, že v sobě mají lycru, která je fantastická v tom, že vytvoří krásný efekt (bohužel mám teď nehty dost zničené, a tak mi nepomůže sebelepší efekt). Tak jako tak jsou tyhle laky skvělé. Lycra je flexibilní a krásně si na nehtu "sedne", díky ní je lak odolnější a vydrží delší dobu bez poškození.
Laky mají opravdu perfektní výdrž, která je srovnatelná s mou absolutní jedničkou, a to laky Kiko Milano cosmetics. I bez podkladu, nebo top coatu se mnou dá lak celý týden, aniž by se začal loupat. Výhodou je, že se laky s lycrou dají krásně odlakovat jedním tahem. Díky elastickému efektu se dají rovněž "sloupnout" jedním tahem, což se mi párkrát omylem povedlo, ale alespoň jsem je nemusela odlakovat. :)
Vyhovuje mi rovněž štěteček, který je poměrně krátký, úzký a poměrně hustý. Na rozdíl od řady 60 second, mi tyhle štětečky vyhovují maximálně.
Na výběr je z mnoha krásných odstínů nejen s lesklým, ale nově i s matným finishem, takže si vybere určitě každá. 6 odstínů této řady navrhla Kate Moss. 
Já mám doma celkem 5 odstínů (237, 239, 306, 702 a 444) a jsem spokojená s každým z nich. Je sice pravda, že jsou tyto laky o trochu dražší, ale svou kvalitou cenu mnohonásobně převýší. 
Množství: 12 ml
Cena: mezi 99,- až 129,-
Měla jsem párkrát štěstí, že jsem na tyhle laky narazila ve výprodejových stojanech Teta drogerie. Naposledy jsem ulovila odstín 444 za krásných 49,-. 
Pokud sháníte kvalitní lak, pak určitě zkuste jakýkoliv odstín z řady Salon pro. Mohu jen a jen doporučit.

Máte rády tyto laky? Který odstín je vaším absolutním favoritem? Určitě mi dejte do komentářů vědět.
Krásný den,
V.

7 komentářů:

  1. Žádný nemám, zatím mě nechytly. Krásný článek :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ráda laky od Rimmelu. Tento má i nádhernou barvičku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná barvička :) Od Rimmelu mám laků 5, ale z jiných řad :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já laky z této řady moc nemusím, protože mám doma dva a jejich výdrž je otřesná... Na nehtech mi vydrží jeden den a ten druhý se začnou hned loupat... Nechápu proč, přijde mi to divný, protože jsou celkem drahé. Ale od rimmelu mám moc ráda laky z kolekce 60seconds :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  5. Laky od Rimmelu mám moc ráda, ale z téhle řady žádný nemám. :) Ale lak vypadá moc krásně! Barva je nádherná. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je nádherný odstín! Já mám laky od Rimmel moc ráda, doma jich mám několik a jsem moc spokojená s jejich výdrží :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika