Essence - Nail polish (05 Sweet as candy)

Krásný den, milé čtenářky.

Delší dobu nebyl na blogu žádný lakovací článek a tak jsem si pro vás dnes jeden připravila.
Pravdou je, že delší dobu jsem si nehty nelakovala a měla je podstatně zkrácené kvůli práci (která se na vzhledu mých nehtů vždy podepíše), a tak i v dnešním článku nebudou mé nehty na fotkách 100% fit. Přesto jsem sáhla po novém gelovém laku od Essence, který bych vám ráda představila.
Na blogu jsem již mluvila o dvou odstínech, a to 38 Love is in the air a 36 Dare it nude. Dnes bude na řadě odstín číslo 05 Sweet as candy.
 Gel laky Essence mám obecně velmi ráda, akorát postupem času zjišťuji, že se ne všechny odstíny chovají na nehtech stejně. Jedním z těch, který má trochu odlišné vlastnosti, je právě dnešní slaďoušek 05 Sweet as candy.                                                                                                                            Dnes jsem lakovala ve dvou vrstvách + ve třetí vrstvě jsem nanesla top coat. Bohužel ani po dvou vrstvách není barva natolik intenzivní, aby zakryla 100% celé nehtové lůžko. Na světle totiž stále prosvítají bílé konce nehtů. Je sice pravda, že tento odstín je baby pink, přesto by se mi více líbilo, kdyby byla barva více sytá. Na můj vkus je až příliš nahá.                                                                                                                                        Bohužel s tímto odstínem mám hned několik problémů, a tím nejzásadnějším je to, že se mi po zaschnutí barvy vytvořily na nehtech malé, ale znatelné bublinky. Lak jde sice krásně a rovnoměrně nanést a rozetřít, ale přesto se mi po zaschnutí opakovaně objevil tento problém. Další problém u tohoto odstínu je právě ta nižší barevná intenzita. Jakmile jsem zkusila lakovat ve třech vrstvách, byl problém se zaschnutím a na nehtech se vytvořila příliš silná vrstva, která vypadala velice nevzhledně.

 Jinak se mi gelové laky Essence velmi líbí. Pecková je například jejich výdrž. Každý odstín, který jsem zatím zkoušela, vydržel na nehtech bez problému 7 dní bez toho, aniž by se začal drolit nebo olupovat. Při dnešním lakování jsem použila ještě vrchní nadlak, abych zvýšila intenzitu barvy, výdrž a dodala laku lesk.                                                                                                             Použila jsem rovněž lak Essence, a to řadu Studio nails Ultra gloss nail shine. Tento vrchní top coat mám velmi ráda a již mám jeho druhé balení. Rozhodně ho doporučuji. Za cenu nějakých 59,- je jedním z těch Top, které se dají dneska v drogeriích sehnat.                                                                                                                                                                       Konkrétně tento odstín 05 bych zhodnotila jako velice průměrný lak. Barva mě příliš nenadchla a byla jsem zklamaná její intenzitou. Rovněž mě lehce zklamaly bublinky, které se mi po nalakování na nehtech objevily. Jsem ale nadšená z gelové struktury, která se skvěle odlakovává a která zvyšuje výdrž laků na krásný jeden týden bez sebemenšího poškození.

Essence v této gelové řadě nabízí spoustu krásných odstínů, a tak věřím tomu, že 80% z nich bude lepších než tento. Ostatně s odstíny 36 a 38 jsem spokojená nad míru.
Jaké jsou vaše zkušenosti s toto řadou? Zkoušely jste již odstín 05 Sweet as candy?
Krásný den, 
V.

Na blogu probíhá GIVEAWAY o Mystery box (soutěž trvá do 16. 9. 2015).




9 komentářů:

  1. Istý lak mám aj ja, a som s ním celkom spokojná :)

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  2. Já essence laky nějak přehlížím.. Nevím proč, ale nikdy mě moc nezaujaly, každopádně tento vypadá fajn :))

    Unboxing | Parfums.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Essence mi vůbec nevydrží :(

    OdpovědětVymazat
  4. Miluju vsechny odstiny ruzovy, tenhle vypada moc pekne :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta barvička je opravdu nádherná! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Mají moc pěkné barvičky a i tahle vypadá parádně :-)

    wormake.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych si vybrala spíše nějaký sytější odstín :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento mám tiež doma :-) A je celkom fajn :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika