Lakování s MOJE kosmetika

Krásný den, milé čtenářky.

Dlouhou dobu nebyl na blogu žádný lakovací článek, a tak vám to tím dnešním vynahradím.
Téměř celý říjen jsem lakovala v neutrálních odstínech a neměla chuť na žádné výraznější experimenty. V dnešním článku vám představím lak, primárně určený na francouzskou manikůru, který mi před nějakou dobou zaslala MOJE dekorativní kosmetika. V měsíci listopadu jsem si oblíbila bílou barvu a tento lak je mým naprostým favoritem číslo jedna.
Francouzskou manikůru jsem zkoušela kdysi před lety a tomuto trendu jsem nikdy nepropadla. Ovšem tento lak primárně určený právě na fr. manikůru jako krok č. 2 mě naprosto okouzlil.
Vždy je těžké najít kvalitní bílou a černou barvu, které by dostatečně kryly. Toto pravidlo platí nejen u laků, ale také u očních stínů.
Jsem proto nadšená, že syté a intenzivní bílé barvy dosáhnu již v první vrstvě. Nikdy jsem dvě vrstvy laku nenanášela, a tak můžete samy z fotek posoudit, že je lak opravdu úžasný.
Krytí je naprosto famózní, a to je pro mě ze všeho nejdůležitější. Barva se krásně nanáší a rovnoměrně usychá v poměrně krátkém čase okolo 1,5 minuty. 
Výdrž bez použití top coatu je průměrná, okolo 4 dnů. Po této době se začíná lak lehce olupovat. S použitím top coatu nebo gelového laku se výdrž zvýší na týden, což je pro mě naprosto vyhovující, a proto vždy lakuji s použitím vrchní vrstvy laku.
Nejraději používám právě tento gelový top coat od Essence, který můžu rozhodně a vřele doporučit.
Pokud máte rády bílou barvu nejen v šatníku, ale také na nehtech, pak se na tyto laku rozhodně podívejte. K dostání jsou buď na oficiálním eshopu nebo v kamenných obchodech. Cena laku je pak 39,- při obsahu lahvičky 12 ml. 
Jsem velice ráda, že mi společnost zaslala právě laky na francouzskou manikůru, protože oba jsou mými oblíbenci, ke kterým se vracím, když nevím jakou barvu laku použít. :)

Máte rádi laky na nehty značky MOJE dekorativní kosmetika?
Líbí se vám tento, který je primárně určený na francouzskou manikůru?
Budu se těšit na vaše komentáře.
Krásný den,
Veronica. 



8 komentářů:

  1. Taková sytost už v první vrstvě? To teda koukám. Já mám teď bílý lak od Essence a vrstvy musím dávat 3 a 4 by možná byly ještě lepší, takže to je hrůza lakovat
    Tento vypadá krásně

    OdpovědětVymazat
  2. Ten lak na jednu vrstvu je super :) Mám už od této kosmetiky několik laků, hlavně s matným efektem. Mám ráda i jejich tužky na obočí a barevné linky v tužce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to koukám :O Takové krytí jsem snad ještě neviděla, super! :)
    S touto značkou ještě zkušenosti nemám, ale dívala jsem se na jejich balzámy.
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  4. Od Moje jsem ještě žádný lak na nehty neměla, ale vypadá opravdu skvěle. Navíc ta jedna vrstva perfektně kryje. Lak určitě stojí za vyzkoušení. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Na nehtech vypada krasne, bile laky se mi moc libi :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nejaky bily lak bych si rada poridila. Takze diky za tip. :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Na nehtech vypada vazne bozsky a jeste kdyz kryje v první vrstvě! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  8. túto značku som u nás ešte nevidela, ale lak vyzerá super, mám taký biely z avonu, a ten teda dve vrstvy potrebuje

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika