TOP 3 - Nude rtěnky Rimmel Kate

Krásný den, milé čtenářky.

Dle statistik návštěvnosti zjišťuji, že u vás na plné čáře vedou články zaměřené na rtěnky a produkty na rty. Proto jsem se rozhodla, že vám v dnešním článku představím své tři absolutní nahé favority. Mými nejmilejšími rtěnkami vůbec jsou rtěnky od Rimmelu, a právě těch nude odstínů mám nejvíce. Vybrala jsem jednoho zástupce z každé řady navržené Kate Moss (Lasting finish Matte, Lasting finish nude a Lasting finish).


Každá rtěnka od Rimmelu, ať už z té základní řady nebo z řady Kate Moss je skvělá. Rtěnek mám doma od Rimmelu osm a se všemi jsem spokojená stejně. Není tedy třeba rozepisovat u každé jednotlivě její pozitiva a negativa. Obecně bych to shrnula tak, že rtěnky jsou příjemné na rtech, nevysušují (ani když jsou matné), naopak celkem hydratují. Mají velmi slušnou výdrž kolem 2 hodin (vydrží i menší jídlo a pití). Pigmentace je fantastická a není třeba nanášet více vrstev. Po pár hodinách se ztrácejí do kontur rtů a lehce se slévají do vrásek, ale tomu se dá celkem snadno předejít použitím konturky na rty a pak teprve rtěnky. Navíc moc příjemně voní a mají krásný design. Na výběr je ze spousty nádherných odstínů a cena je velmi příznivá vzhledem ke kvalitě produktu.

Mou první rtěnkou od Rimmelu byla Lasting finish v odstínu 03. Koupě byla celkem spontánní a teprve po nějaké době jsem se naučila tento odstín nosit. Dlouho dobu mi totiž tato nude přišla až příliš mrtvolná a bledá k mojí barvě pleti. Nakonec jsem ale zjistila, že jí do kabelky házím prakticky ob den a došlo mi, že jsem v odstínu 03 našla tu svojí perfektní nude.

Další rtěnkou, kterou jsem si pořídila s odstupem času byla Rimmel Lasting finish matte v odstínu 105. Tento odstín možná nebude působit úplně nude. Na fotkách totiž vypadá opravdu tmavě, což je i ve skutečnosti. Jenže na rtech je Kate 105 perfektní barvou mých rtů "ale lepší". Nemyslím si, že by tento odstín slušel úplně každému, protože jeho podtón je lehce do oranžové. Každopádně se na něj v drogeriích podívejte a třeba si ho zamilujete stejně jako já.

Nejnovějším přírůstkem v rodince Rimmel rtěnek je Lasting finish nude v odstínu 42. Nude řada mě příliš neoslovila a dlouhou dobu jsem váhala, zda si nějakou rtěnku do sbírky pořídím. Nakonec jsem sáhla po odstínu 42, který mi hodně připomíná odstín Lasting finish 03. Jediný a vcelku nepatrný rozdíl mezi nimi je v intenzitě barvy. Tato nude 42 je více sytější a na rtech o trochu výraznější a šťavnatější.

Věřím tomu, že spousta z vás miluje rtěnky Rimmel stejně jako já. :)
Zajímalo by mě, jaký odstín a jaká řada je vaše nejmilejší.

A nezapomeňte, že až do 15. listopadu máte možnost zapojit se do právě probíhající GIVEAWAY.
Pro přesměrování na soutěž stačí kliknout na obrázek. :)

Krásný den,
Veronica.

10 komentářů:

  1. Super recenze. Když už používám rtěnky, tak nejraději nude, nejvíc se mi líbí odstín 42:)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mám len jeden nude odtieň rúžu a to je od Essence nejaký skoro matný. Vždy keď vidím na blogu alebo na YT krásny nude odtieň a idem si ho kúpiť, tak v drogérii nájdem nejaký krásny výrazný odtieň a zoberiem domov ten :D
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  3. Po 42 sa pozerám už dlho. Asi si ju už konečne kúpim.

    OdpovědětVymazat
  4. Jak máš ten odstín 105 Veru, tak takový podobný odstíny mám doma 2 :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si nedávno koupila rtěnku z nude kolekce od Rimmelu. Odstín 45 a musím říct, že jsem z ní celkem zklamaná... No možná, že to zase ne, ale šťastná nejsem, protože mi přijde, že mi zalézá do vrásek a vydrží jen dvě hodiny na rtech :(

    A co řekne tvá nutella?

    OdpovědětVymazat
  6. Libi e mi odstin 42 :))
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika