Dove Oxygen moisture - Shampoo review

Krásný den, milé čtenářky.

V měsíci dubnu jsem rozhodla vyzkoušet nový šampon na vlasy, a tak jsem zamířila do nejbližší drogerie a začala hledat. Mou stálicí jsou šampony od Yves Rocher. Dlouhé roky to byl šampon s chinovníkem pro kaštanové vlasy, ale bohužel tato řada se již nevyrábí, a tak jsem víc jak rok používala šampon na barvené vlasy s výtažkem z hlohu, a byla jsem vždy spokojená.
Nejsem z těch, které mění vlasovou péči každý měsíc. U tělové a vlasové kosmetiky jsem většinou věrná delší dobu jedné značce. Ale jak to tak bývá, tak s příchodem jara jsem se rozhodla pro změnu.
Po pročtení recenzí a zhlédnutí několika videí na ytube, které opěvovaly novou řadu Dove Oxygen moisture, jsem svou pozornost zaměřila tímto směrem.

Vybrala jsem si nakonec pouze šampon, protože péči a kondicionér doma ještě mám.
Sáhla jsem po modré řadě, která je určena pro jemné, zplihlé vlasy, kterým by měla dodat správný objem. Poctivě jsem testovala 3 týdny (podotýkám, že vlasy si musím mýt každý den, protože je mám hodně jemné) a tady je výsledek.

První co mě velice příjemně překvapilo je velikost balení / poměr ceny. (250 ml za cca 100,-).
Dále se mi velice líbí praktické balení v tubě, díky čemuž nemusím při dopotřebování řešit, jak naložit se zbytkem šamponu, který ne a ne dostat z lahvičky ven. Rozhodně palec nahoru!
Vůně, ach ta vůně... tisíc a jedna vůní. Pokaždé mi voní jinak, ale rozhodně svěže. Občas se přistihnu, že si během dne musím přičichnout ke konečkům a ujistit se, že mi vlasy stále ještě voní. Teď právě mám šampon před sebou a cítím z něj svěží vůni salátových okurek.
Mám pocit, že jsem za ty 3 týdny nespotřebovala snad ani setinu tuby. Stačí naprosto minimální kapka do dlaně a ihned máte plnou ruku pěny. Šampon má tekutou konzistence a lehce průsvitnou světle modrou barvu. Stačí tedy použít opravdu kapička a koná se velký koncert.

Po prvním umytí jsem nečekala žádný zázrak, protože v Plzni máme poměrně těžkou vodu a docílit jakéhokoliv vlasového objemu, je prakticky nemožné. Každopádně si vzpomínám, že jsem druhý den po umytí byla překvapená tím, jak se mi "řekněme opticky" zvedly vlasy v okolí pěšinky. Mám dlouhé vlasy a právě u kořínků a kolem pěšinky jsou nejvíce zplihlé, a právě v této oblasti hlavy jsem zaznamenala největší změnu. Konečky vlasů pak byly jemné na dotyk a krásně uhlazené, aniž by se třepily. Změnu jsem zaznamenala již po prvním umytí. Samozřejmě, že mi vlasy nenabily jako nějaké lvici, ale rozhodně jsem je měla lehčí, nadýchanější a vypadaly vzdušněji než jindy. A s tím jsem velice spokojená. Navíc takhle vypadaly celý den, nikoliv jen pár hodin po umytí. Po pravidelném mytí, mám vlasy na první pohled zdravější a lesklejší. Objem jim šampon také dodá, a to je přesně to nejdůležitější, co výrobce slibuje: "Nezatěžující složení hydratuje jemné, zplihlé vlasy a zároveň jim dodává až o 95% větší objem."

Dove oxygen moisture můžu s naprosto klidný svědomím doporučit. Dokonce se začínám obávat, že už se zpět k šamponům YR jen tak nevrátím...

A co vy? Jste s touto novou řadou spokojené? Určitě mi dejte v komentářích vědět.
Krásný den,
V.

7 komentářů:

  1. Také si chci pořídit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá super, asi se po něm kouknu :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám teď šampon od YR a už též pokukuji po tomto šamponu a ještě kondicioner bych si k němu chtěla pořídit. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Já tenhle šampon naprosto zbožňuju :). Přijde mi, že po všem mám vlasy hrozně připláclé k hlavě a takové těžké. S tou vůní máš pravdu, pokaždé je jiná a vždycky skvělá :)
    hairOCD

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám jeho olejového brášku, a je skvělej, takže věřím, že i tenhle je božíí.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika