Essence the gel nail polish - 36 Dare it nude

Krásný den, milé čtenářky.

Dnes jsem si pro vás připravila další lakovací článek. V poslední době jsem sháněla "ten jeden" perfektní lak s gelovým efektem a v nude odstínu. Po dlouhém hledání a nakoupení dalších 6 laků (Rimmel, Avon, Essence), jsem nakonec zakotvila v trafice a sáhla po novém čísle Joy, ve kterém byl navíc nový lak Essence the gel nail polish. Na výběr bylo ze tří odstínů, a pro moje potěšení byl jedním z nich i odstín č. 36 Dare it nude.


Tento lak mě velice překvapil. Nejsem příznivcem značky Essence, a tak jsem nedoufala, že by si mě mohl získat, ale opak je pravdou.

Barva laku se mi nakonec velice líbí. Je to trochu tmavší nude, než kterou jsem původně sháněla, ale nakonec jsem si jí zamilovala.
Lak má perfektní krytí v jedné jediné vrstvě. Lakovala jsem i ve dvou vrstvách a výsledek byl prakticky stejný. Krytí je opravdu senzační.
Lak schne rovnoměrně a poměrně rychle (cca do 1,5 minuty). Gelový finish je viditelný i bez použití top coatu. Samozřejmě, že s použitím top coatu bude lak "lesklejší" a výdrž se prodlouží, ale co by to bylo za testování, kdybych ho v závěru použila. Ne, ne..
Chcete znát tajemství této řady?...Výdrž je naprostá pecka!
Lakovala jsem před týdnem v úterý, a po týdnu mám lak neoprýskaný, neoloupaný a bez jakéhokoliv poškození (viz. dnešní foto). Je to opravdu zátěžový test vyššího kalibru, protože u laků za cenu 44,90,- bych podobnou službu neočekávala.

Rozhodně to není první, ani poslední odstín, který si pořídím. Nové gelové laky nabízí Essence v celkem 46 odstínech, z nichž některé jsou matné, jiné lesklé a další se shimmerem. Výběr je opravdu velký a vybere si určitě každá.

Pokud nechcete dávat peníze za LED lampu, nebo investovat do gelových laků Sally Hansen, pak zkuste tuhle levnou variantu. Rozhodně doporučuji. :)




Máte s tou novou řadou od Essence zkušenosti? Určitě mi dejte do komentářů vědět, zda se vám líbí, či nelíbí. :)
Krásný den,
V.

17 komentářů:

  1. Krásný nude lak, vypadá hodně dobře .. :-)

    Já už po nějakých odstínech pokukovala, ale zatím mi žádný nepadl do oka, ale tenhle vypadá skvěle :)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná barvička vypadá super :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Nude laky na nehty mám moc ráda a tento je vážně krásný. :) Já mám z této řady, tuším, pouze jeden lak - růžový. Dost jsem si ho oblíbila a nosím ho teď snad nejčastěji. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
  4. Docela jsi me na ne nalakala a tenhle odstin vypada moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Poprvé se mi tenhle lak dostal do ruky jako příloha JOY v krásné tmavě červené barvě (do you speak love). Bylo to snad poprvé, co jsem nehty odlakovávala, protože mě ta barva začala skoro po týdnu nudit a ne protože by byla oprýskaná :D. Tak jsem hned běžela pro další a pořídila si takový světlý khaki (discreet agent), ze kterého jsem úplně unešená :)

    hairOCD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jej mám také z Joy :) bohužel na ten červený jsem vůbec nenarazila.

      Vymazat
  6. Z nové řady mám zatím 4 kousky, mezi nimi i tento (také z JOY, ale ještě jsem ho nezkoušela. Za to jsem zkoušela č. 24 Indian Summer (na blogu) a ten je božský :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za tip :) už jsem viděla laky ve videu u Péti, tak mají pěkné odstíny

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné barva. Už jsem po nich v drogerce koukala a určitě si nějaký koupím :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  9. Týjo, tak toto vypadá ovšem hodně dobře. :-) Na to mrknu. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. S týmto druhom lakov od Essence nemám skúsenosť. Mám s iným a ten ma dosť sklamal, takže ma kúpa ďalších lakov trošku odradila :) Ale tento vyzerá skvelo! :)

    http://best-copy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Super lak!!! :) Na takový odstín mám už hodně dlouho zálusk, ale furt se nemůžu rozhodnout, jestli jít do essence, nebo ne, moc jejich laky nemusím :/

    OdpovědětVymazat
  12. Mám tento odstín zrovna na nehtech a zamilovala jsem se do něj! ♥
    Každopádně Essence taky doporučuji - z gel laků mám snad polovinu odstínů a není žádný, který by mě "nebavil". Výdrž je u mě sice kratší, protože mytí vlasů, každodenní několikeré mytí nádobí atp. si vyžádá své, ale i tak jsem velmi spokojena.
    Za málo peněz hooodně muziky! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika