Makeup Revolution London - Redemption Iconic 3 (swatches + reviews)

Krásný den, milé čtenářky.

Pokud jste již viděly mé nákupy a novinky za květen, tak jistě víte, že jsem si tento měsíc pořídila paletku od Makeup Revolution London. Je to má první kosmetika od této značky a pořídila jsem si ji čistě ze zvědavosti. Sáhla jsem po Iconic 3, která mi přišla z 99% identická jako W7 In the nude, kterou doma mám už nějaký ten měsíc a absolutně jí miluji. Byla jsem zvědavá, jak obstojí tahle téměř stejně drahá verze Iconic. Samozřejmě, že všechny tyto paletky jsou dupe dvojčetem Urban Decay naked 3, ale to mi nevadí, ba právě naopak. :)


Paletku jsem očekávala o trochu větší, ale její velikost mi nakonec vyhovuje. Balení je klasické z tvrdého černého plastu, na zacvakávací mechanismus. Paletka neobsahuje žádné zrcátko, což mi nevadí, jelikož je nepoužívám. Obsahem balení je oboustranný pěnový aplikátor, který rovněž nevyužiji. 
Paletka Iconic 3 obsahuje celkem 12 převážně nude odstínů, mezi kterými dominují spíše tmavší odstíny hnědé, což mi vyhovuje. V paletce jsou 4 matné odstíny, dále 5 odstínů s lehkým shimmerem a pak 3 třpytivé odstíny. 

Co se týče pigmentace, tak nejvíce pigmentované jsou ty třpytivé odstíny, které to umí rozbalit nejen na prstu a ruce, ale hlavně na víčku (i bez báze). Zlatou využívám u W7 nejvíc, a proto jsem ráda, že je tento odstín i v téhle paletce. Nejsvětlejší odstín v paletce je nejhůře pigmentovaný. Nedá se nabrat ani prstem, ani štětcem a na víčku je prakticky nulově pigmentovaný. To mě dost mrzí, protože právě tento odstín mi v paletce W7 dochází jako první. Co se týče pigmentace matných odstínů, tak ta je střední - potěšila mě ale poměrně nižší prášivost, kterou bych u matných stínů očekávala. Pokud bych to měla shrnout, tak nejlépe pigmentované jsou odstíny třpytivé, dále odstíny nejtmavší. Průměrná pigmentace je u stínů matných. A prakticky nulově pigmentovaný je ten nejsvětlejší odstín (na fotce jsou nejhůře pigmentované stíny označeny červenou tečkou). Celkově jsem s paletkou spokojená. Nadprůměrné jsou třpytivé odstíny a z těch zbývajících bych hůře zhodnotila pouze ty nejsvětlejší 3. Takže mi vyhovuje celkem 9 odstínů, a to je při ceně 199,- stále ještě krásný výsledek. Co se týče výdrže, tak ta je celodenní. Stíny se během dne neztrácejí a krásně na víčku drží. Dají se lehce odlíčit a nemůžu tedy říct půl křivého slova. Velice jsem si oblíbila používat zlatý stín na oční linku (lze i na mokro).
Jsem velice ráda, že jsou paletky k sehnání v kamenných prodejnách Rossmann, protože jsou přeci jen tou první vlaštovkou v našich drogeriích. Před nedávnem přišly na trh i paletky The Nudes od Maybelline. Podle prvních recenzí vypadají více než dobře, ale pokud některé z vás nechtějí připlatit cca 100,- navíc, určitě se podívejte po paletkách Makeup Revolution London. Nejsou totiž vůbec špatné! :) V drogerii seženete všechny 3 verze Iconic. Pokud by jste měly zájem vyzkoušet paletku W7, která obsahuje prakticky totožné odstíny, pak je k dostání např. na galaxii přání (na fotce porovnání obou paletek - nahoře Makeup Revolution London, dole W7).
Na závěr přidávám ještě fotku svého dnešního líčení. Dnes  čistě jednoduše, pouze s výraznou horní linkou. A jak víte, nosím brýle...takže dnes s černými obroučkami. :)

Použila jsem:
- Makeup  Rimmel Perfection v odstínu 100 Ivory
- Gel na obočí Rimmel Brown This Way v odstínu 02 Medium Brown
- Paletku Redemption Iconic 3
- Kajalovou tužku Avon Diamond v odstínu Sparkle blue
- Řasenku Dermacol Magnum Volume
- Rty Sephora Lip Stain Crem v odstínu 06
- Tvářenka Sephora v odstínu Orange Punchy Sunbaked

Vzhledem k tomu, že v blogosféře jsou dva základní tábory, z nichž každý má na kosmetiku Makepu Revolution London svůj vlastní názor, zajímal by mě ten váš. :) 
Budu se těšit na vaše komentáře.
Krásný den,
V.



9 komentářů:

  1. Já mám značku Make-up Revolution moc ráda, jejich oční paletky jsou božské, kvalita a cena je bezkonkurenční :)

    Bělení zubů s BeconfiDent + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám zase Iconic 1 a jsem dost spokojená. Líčení ti moc sluší. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku mám ráda, mám už hodně paletek od ní :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/maly-effectacek.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já ještě od této značky nic nevyzkoušela, ale budu to muset napravit, jejich paletky či rtěnky se mi moc líbí! :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  5. Mě to prostě neláká, i když nevypadá zle...tak ne :). Ale miluju teď aktuálně teh Nude od Maybelline :).

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  6. Makeup Revolution paletky ma celkom lákajú, hlavne takéto nude :) a urobila si krásne líčenie :)
    enjoy little cosmetics

    OdpovědětVymazat
  7. Mě tedy láká spíše ta sada tvářenek (nebo ne přímo tvářenek, je tam jedna a pak tuším rozjasňovač a bronzer nebo něco na konturování, ale hrozně se mi to líbí) :)

    OdpovědětVymazat
  8. Na tuhle paletku už si dělám zálusk nějakou dobu, ale pořád se nemůžu rozhodnout jestli do ní jít nebo zvolit nějakou právě od W7. Co myslíš? Která je lepší? :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. paletka vyzerá super, ale ja sa chystám na tú novú od Maybelline :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika