Moje malé radosti: Sephora shopping



Krásný den, milé čtenářky.

Znáte ten pocit, když jdete kolem Sephory nebo Douglasu a prostě vás to táhne dovnitř?
Já jsem zjistila, že mě to táhne dovnitř vždy, když se mi něco povede a nebo mám z něčeho radost. Proto jsem ve středu podnikla menší radostné nákupy v Sephoře a odnesla si čtyři produkty z řad jejich  dekorativní kosmetiky.
Produkty bych vám dnes ráda ukázala a do budoucna možná o některých sepsala recenzi. Už teď mám mezi nimi objev, o kterém určitě ráda někdy napíšu.

Prvním produktem, o kterém bych se ve stručnosti ráda zmínila je pudrová tvářenka Sephora v odstínu Orange punchy sunbaked.
Tvářenek této řady nabízí Sephora tuším 14 odstínů a barvičky jsou to krásné. Já jsem sáhla po odstínu v barvách meruňky, který se mi velice líbil svou přirozeností. Tvářenka je velice jemně namletá a krásně se nabírá štětcem. Nepráší a její pigmentace je poměrně silná, takže stačí nanést opravdu jemnou vrstvu. Zatím jsem ji zkoušela jen jednou, tak nemůžu soudit výdrž, ale první dojmy jsou pozitivní.

Dále tu mám tekutou barvu na rty Sephora Cream lip stain v odstínu O6. Já jsem sáhla po růžové syté barvičce, která mi přišla šťavnatá a hodila se mi ke konturce na rty, kterou jsem si v Sephoře rovněž koupila. O těchto Lip stainech jsem v poslední době hodně četla a musím říct, že jsem z nich nadšená. Oslovila mě zejména výdrž, která je příjemné 3 hodinky (s jídlem, pitím). Jediné, co vnímám jako lehké mínus, je vůně. Rtěnka mi voní jako vitamíny Marťánek, které jsem jako dítě nesnášela.

Dále tu mám Sephora Nano tužku na rty v odstínu 17 funky fuchsia. Barvička je opravdu krásně fuchsiová a jako podklad pod Lip stain myslím, naprosto ideální. Tužka je poměrně malá (krátká) a ořezávací, tak jsem zvědavá, jak dlouho vydrží. Hrot tužky je krásně měkký a dobře se s ním maluje. Na rtech drží bez problémů. A líbí se mi vůně, která mi připomíná crayon na psaní. Tužka mě oslovila ze všech produktů nejvíc, protože je krásně krémová a na rtech moc příjemná. Určitě se podívám i po dalších odstínech.

Úplně posledním produktem je řasenka Sephora Outrageous Volume Dramatic volume mascara. Tato řasenka je peckovní zejména tím, že je šedivá (nikoliv černá). Nevím jak vy, ale já jsem nikdy šedivou řasenku neviděla, a proto jsem ji rozhodně musela mít. Na fotce jsem nenalíčená, aby barva řasenky vynikla. Jinak nemám pocit, že by extra řasy zahustila, nebo prodloužila. Dělá zatím stejnou službu, jako mnohem levnější řasenky z drogerií. Každopádně má úžasný gumový kartáček, který je dlouhý a štětinky na něm krátké - vyhovuje mi. Konzistence samotné řasenky je hutnější, což mi také vyhovuje. Řasenka neopadává, ani řasy neslepuje. Těším se, až ji vyzkouším naplno, jako součást líčení. Zatím jsem testovala pouze přes den doma.

Miluji akce v Sephoře, protože kdo by nechtěl zaplatit o polovinu méně? Za všechny čtyři produkty dohromady jsem dala pouze 450,-. Takže já jsem rozhodně s investicí zatím spokojená, a protože mě oslovila tvářenka a konturka, určitě se příští týden vrátím i pro další odstíny.

Jaké jsou vaše názory na barevné řasenky? Máte rádi značku kosmetiky Sephora?
Krásný den,
V.

PS: Nezapomeňte, že se ještě do konce května můžete účastnit giveaway.


6 komentářů:

  1. Cream lip stain má nádherný odstín a na tvých rtech se mi moc líbí. :-) Dále mě zaujala řasenka, šedá vypadá dost zajímavě. :-) A myslím, že jsi narazila na skvělou akci, cena byla byla velmi dobrá. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné věci, ale musim se přiznat, že nejvíce mě překvapila šedivá řasenka protože tu jsem taky ještě nikde neviděla!
    Lovies 47
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné věcičky :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/muj-nocni-doping.html

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné produkty, nejvíc mi padla do oka tvářenka :)

    Bělení zubů BeconfiDent + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. Ta tvářenka je náherná, také sháním podobný odstín. Konturka vypadá také krásně. :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já do Sephory takhle nechodím, protože jsem si myslela, že je to pro mě zatím drahý, ale jak tak čtu, tak bych tam měla zajít :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika