Reviews - GEL laky od Avonu

Krásný den, milé čtenářky.

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi laků Avon GEL finish, které jsem si objednala v celkem 3 různých odstínech, a to Dazzle pink, Barely there a Roses are red.

Avon tuto řadu nabízí v celkem 25 odstínech s distribuční cenou 159,-. Ovšem v každém katalogu jsou akce buď za 79,- nebo 129,- (1+1 zdarma). takže se dají pořídit za typicky drogerkovou cenu. Vybrala jsem si dva poměrně neutrální odstíny (nude a světle růžový) a jeden výrazný (rudý).

Každý z laků se však chová trochu jinak, a to zejména ten světle růžový v odstínu Dazzle pink, který je potřeba jako jediný nanést ve třech vrstvách (dostatečně jinak nekryje). Dazzle pink má v sobě jemňoučký shimmer, který jde vidět více v lahvičce, než přímo na nehtu.
Odstín Dazzle pink
Konzistence laků je jinak stejná u všech tří odstínů (poměrně tekutá). Lak má úzký štěteček, což mi naprosto vyhovuje a dobře se mi s ním manipuluje. Nude lak Barely there stačí nanést pouze v jedné vrstvě a hned krásně kryje, oproti tomu Roses are red ve dvou vrstvách a Dazzle pink ve třech.
Každý lak schne přibližně stejnou dobu (kolem 3 minut), pak se může nanést další vrstva.
Lak má gelový finish a plusem je i poměrně velký lesk, který mně osobně se moc líbí. Usychá rovnoměrně, bez nerovností nebo bublinek. Nemám žádný problém ani s lakováním ve třech vrstvách - obvykle mi třetí vrstva u jiných laků vytvoří na nehtu nepřirozeně silnou vrstvu, která vypadá jako "umělý nehet", ale tyto Avon laky si na nehtu krásně sednou, hezky se sjednotí a vrstvení vypadá velice přirozeně.

Výdrž je perfektní. Mně tedy laky obvykle vydrží velice dlouhou dobu, a tak je těžké to srovnat, ale pokud bych porovnala např. Essence gelové laky, tak je výdrž těchto vyšší. Se mnou dal nude lak 14 dní, a pak jsem ho odlakovala sama, protože už mě nudil, ale poškozený nebyl.

Tyto laky můžu doporučit všem slečnám, které chtějí gelové nehtíky, ale nechtějí utrácet za Sally Hensen, či gelové lampy apod. Já už se nemohu dočkat další objednávky, která mi dorazí 20. 5. a budou v ní i nové matné laky. Nikdy jsem na katalogové laky nebyla, ale tahle GEL finish řada si mě tedy získala. Laky jsou jednoduše báječné a k efektu gelových nehtů není potřeba nic víc, než jedna lahvička s efektem 3v1. :)

Jaké jsou vaše zkušenosti s touto řadou? Máte oblíbený odstín?
Krásný den,
V.
Nezapomeňte se zúčastnit GIVEAWAY u mě na blogu. :)

18 komentářů:

  1. Musím říct, že jsem je nezkoušela, ale vypadají báječně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je zkus, pokud máš ve svém okolí AvonLady :)

      Vymazat
  2. Laky od Avonu jsem snad nikdy neměla. Od Avonu používám hlavně pleťové masky, parfémy a řasenky, ale jinak, tuším, nic. :) Ale musím uznat, že laky vypadají opravdu skvěle!
    Diary of a Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem s nimi spokojená. :) Jinak Avon řasenky jsou báječné.

      Vymazat
  3. To je zvláštní, jak někomu sednou a například já z nich odvařená nebyla. Naopak se mi moc líbí zmiňované laky od essence, mám čtyři a rozhodně půjdu do dalších :-)
    http://thedefinitelydifferent.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky essence jsou skvělé a taky mám v plánu koupit další, ale asi mi tak o 20% víc sedly tyhle Avon :)

      Vymazat
  4. Vypadají moc hezky a ta výdrž je vážně skvělá :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten první odstín se mi líbí :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  6. Laky od Avonu mám ráda jsou skvělé. Levné, rychle schnou a skvěle drží :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/beauty-tip-c-12.html

    OdpovědětVymazat
  7. Ten světle růžový mám taky akorát ho lakuji pouze na nohy, na rukou nosím gelovky. Ale je opravdu skvělý, také mě velice zaujala nová matná řada těchto laků. Doufám, že o nich bude také článek!! :) Super recenze! :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O matných lacích článek určitě bude. :) Poslední katalog nabízel řadu báječných laků, takže se o nich také zmíním.

      Vymazat
  8. Odstín gelového laku mám a to very berry je to taková hodně tmavá růžovo-červená, ta kryje hned v první vrstvě :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám doma ten červený a jsem s ním moc spokojená :)

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  10. tak nevím, jestli mám ten samý lak, ale jsem s ním nespokojená. mám světlý odstín růžové - krytí až po druhé vrstvě. Nadělalo mi to neskutečné bubliny a už druhou hodinu čekám na uschnutí. za mě jeden z nejhorších laků.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika