Bioderma Photoderm Sensitive SPF 50+

Krásný den, milé čtenářky.

Dnes je venku krásné slunečné počasí, a tak jsem si pro vás připravila recenzi produktu na opalování. Dnes bude řeč o produktu Bioderma Photoderm Sensitive SPF 50+.

Před nedávnem jsem po konzultaci se svojí kožní lékařkou musela přejít na maximální sluneční ochranu, a to na SPF 50. Bohužel patřím k těm jedincům, kteří mají při vystavení se slunečnímu záření alergickou reakci, a tak je řádná ochrana nutná. 
Než jsem si koupila Biodermu, zkoušela jsem vzorky La Roche-Posay a Daylong. Nakonec jsem si vybrala Biodermu a jsem s ní nadmíru spokojená. 

Konkrétně Photoderm Sensitive SPF 50+ je určený pro fotosenzitivní, netolerantní a citlivou pokožku. Jedná se o tělové mléko, které je vhodné jak na tělo, tak na obličej. 

Mléko je bílé barvy a po aplikování nezanechává žádné viditelné stopy, ani jakýkoliv mastný filtr. Díky středně hutné a jemné textuře se s mlékem krásně pracuje a bez problému se roztírá. Na rozdíl od jiných podobných opalovacích produktů není mléko příliš tekuté, což oceňuji, protože neteče všude kolem. Po natření stačí počkat tak půl minutky a produkt je vstřebaný. Nijak se nelepí na těle, ani na oblečení.
Pokud bych měla jmenovat jakékoliv mínus, byla by to parfemace. Produkt mi nevoní, ba spíše naopak. Bohužel nevím, co z něj cítím, jelikož není nijak chemicky ani jinak parfemovaný.

Malým množstvím (cca o velikosti jednoho článku prstu) se dá natřít celá paže. Proto si myslím, že i když je balení pouze 100 ml, tak bez problému do konce léta vydrží. 

Byla jsem překvapena, že se moje pokožka s produktem tak dobře sžila. Není pravidlem, že vše, co je dermatologicky testováno a vyvinuto v dermatologických laboratořích musí sednou každému atopikovi. Já jsem vyzkoušela řady produktů z lékáren, těch méně známých i těch světově známých a po některých jsem měla nepěkné alergické reakce. Proto jsem velmi ráda, že Bioderma mi krásně vyhovuje. 

S produktem jsem nadmíru spokojená i za cenu toho, že stojí 519,- za 100 ml. Bioderma se dá samozřejmě sehnat i o cca 50,- levněji, ale to záleží na lékárně. :) Ochrana před sluníčkem je důležitá, a pokud vidím, že po namazání mlékem a vystavení se sluníčku mi na těle nenaskáče nepěkná vyrážka, je jasné, že produkt splnil co měl.
Měla jsem rovněž možnost vyzkoušet i řadu Biodermy na opalování, která je určena pro děti. Přeci jen, dětská pokožka je citlivější, než u dospělého člověka, a tak přemýšlím, že si ještě dodatečně koupím např. sprej na tělo z řady Kids.
Řadu Photoderm Sensitive můžu rozhodně doporučit každému, kdo má velmi citlivou pokožku náchylnou na sluneční záření. 
Jsem velmi ráda, že se po zbytek léta nemusím sluníčku vyhýbat a můžu být v klidu. :)

Máte zkušenosti s produkty z řady Photoderm Sensitive? Vyhovují vám či nikoliv? Budu moc ráda, když se o své zkušenosti podělíte v komentářích.
Krásný den,
Veronika.

10 komentářů:

  1. Vypadá fakt úžasně, i když ta cena je celkem vysoká. Každopádně si budu muset pořídit nějakou kvalitnější ochranu proti sluníčku tak asi mrknu v lékárně i na tenhle. :) Děkuji za tip :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  2. To musí být hrozné se osypávat ze sluníčka, jsem ráda, že jsi našla svou Biodermu, která tě ochrání. I když atopik nejsem, tak tak používám padesátky, raději budu dobře chráněná, než spálená (a všichni víme i o rakovině ze sluníčka). Hezký článek! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle krém je skvělý.. :-) taky jsem ho používala.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/07/makeup-10x-jinak-sleek-rio-rio.html

    OdpovědětVymazat
  4. Nakoľko momnetálne chodím na epiláciu, faktor 50 je u mňa na dennom poriadku, bez ktorého sa nemôžem zaobísť. Preto ma teší, že ho používa i niekto iný, ako ja

    Budem veľmi rada, ak sa zapojíš do mojej 1. GIVEAWAY :) alebo nahliadneš môj blog :-* Moja srdcovka - blog by Katy

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež ho mám, ale v nejakom menšom balení na tvár, lebo na telo mám 50 od inej značky :D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Veroni :) Týmto by som ťa veľmi rada oboznámila, že som ťa pridala do TAGU :) Budem veľmi rada, ak si to pozrieš a prípadne sa i zapojíš :) http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.com/2015/08/tag-liebster-award.html

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Veroni :) Týmto by som ťa veľmi rada oboznámila, že som ťa pridala do TAGU :) Budem veľmi rada, ak si to pozrieš a prípadne sa i zapojíš :) http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.com/2015/08/tag-liebster-award.html

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mám iba detský 50 faktor, no má krásnu vôňu :)

    Týmto by som ťa veľmi rada chcela oboznámiť, že som ťa pridala do "TAGU" ak chceš, pozri sa a budem veľmi rada, ak sa taktiež zapojíš http://co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.com/2015/08/tag-liebster-award.html

    OdpovědětVymazat
  9. S opalovacími krémy zatím žádnou zkušenost nemám,aktuálně používám od Sun Dance z DM :-) Je super,že jsi našla takový,který ti vyhovuje :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Musím také používat 50+, takže děkuji za recenzi! :)
    KattyLife - Giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika