MOJE kosmetika- recenze řasenek Giga, Extra, Orchidea a Senza

Krásný den, milé čtenářky.

Dnes jsem si pro vás připravila speciální recenzi, která se bude týkat celkem čtyř produktů české značky MOJE dekorativní kosmetika. Před více než měsícem mi bylo zastoupením této firmy zasláno k vyzkoušení několik produktů (tímto ještě jednou zástupcům společnosti děkuji). Po poctivém testování přišel čas na výsledné zhodnocení.
V balíčku MOJE jsem našla několik řasenek, balzámků a laků, a tak jsem se rozhodla, že každému z produktů věnuji samostatnou recenzi.
Dnes se podíváme na kartáčky celkem čtyř různých řasenek, a to řasenek EXTRA, ORCHIDEA, GIGA a SENZA.
Dnešní recenze bude opravdu dlouhá, a tak si dejte něco dobrého na zub nebo k pití, než se do čtení pustíte. :)

ŘASENKA SENZA

Tato zelená kráska s pavím peřím slibuje výrazné prodloužení a posílení objemu řas.
Musím říct, že právě tato řasenka mě velice mile překvapila, a to nejen svým kartáčkem, ale také intenzitou samotné černé barvy.
Kartáček má umělé štětinky, které jsou dvojího druhu. Jedny jsou krátké a ty druhé jsou o poznání delší. Štětinky se střídají vždy ve svislé řadě po dvou dlouhých a dvou krátkých. Tvar celého kartáčku je úzký a klasicky oválný. Konec kartáčku je ohebný, a tak se s řasenkou krásně manipuluje. Nikdy jsem nebyla přílišným příznivcem umělohmotných a menších kartáčků, ale tento mi nesmírně vyhovuje. Zejména pro snadnou manipulaci, a to díky zmiňovanému ohebnému konci.
Samotný obsah řasenky (tedy černá barva uvnitř) je skvělý. Černá je skutečně černá. Hustota barvy je tak akorát. Nelepí, necuckovatí, neopadává a ani není příliš tekutá. Stejně pozitivně na mě působí i složení ostatních řasenek MOJE, které jsem ozkoušela.
SENZA slibuje výrazné prodloužení řas, s čímž naprosto souhlasím. Řasenka mé řasy nádherně prodlouží, pročeše, oddělí a poměrně mi je i zahustí. Řasy se mi neslepují, barva neopadává a ani se neobtiskává na víčko. Výdrž řasenky je celodenní. Řasenka není voděodolná, a tak se odličuje bez problémů.
Musím říct, že jsem naprosto spokojená. Mít dlouhé řasy jako panenka nikdy nebylo jednodušší.  :)

ŘASENKA ORCHIDEA
Tato růžová kráska s lístky Orchideí slibuje výrazné zahuštění a natočení řas.
Konkrétně tato řasenka mě nadchla o poznání méně, než řasenka SENZA. Vzhledem k tomu, že mé řasy jsou od přírody poměrně dlouhé a přirozeně natočené, bylo mi jasné, že slibovaný efekt se pravděpodobně nedostaví. Bohužel jsem se nemýlila.
Kartáček je z přírodních štětinek, které jsou krátké a poměrně hustě řazené v jednotlivých chomáčcích. Když se na tvar kartáčku podívám z blízka, připomene mi klasickou spirálu. Bohužel tvar kartáčku mi vůbec nevyhovuje. Obvykle mám ráda přírodní štětinky, ale tento kartáček mi svým tvarem nesedl.
Štětinky nejsou dle mého poskládány šťastně a mně osobně ORCHIDEA řasy ani nezahustí, ani nenatočí. Spíše mi řasy slepí a dodá jim barvu. Aby mi tato řasenka vyhovovala, musela bych mít své řasy méně "husté". S tímto kartáčkem mám totiž problém od sebe jednotlivé řasy vůbec oddělit, abych je následně mohla natočit a tím prodloužit. Samotný obsah je ale báječný a stejně jako ostatní řasenky MOJE i ORCHIDEA vydrží bez problému celý den. Není voděodolná a bez problémů se dá odlíčit. Řasenka mi řasy sice slepí dohromady, ale nemyslím si, že by to byl problém produktu. Jinak se nedrolí, neopadává a neobtiskává se na víčko.
Myslím si, že pro někoho kdo má řasy krátké a nepříliš husté, bude ORCHIDEA ideální. 

ŘASENKA EXTRA

Tato černá kráska s květy slunečnice slibuje objem a prodloužení řas. EXTRA se chlubí rovněž inovativním kartáčkem.
Tato řasenka je z celé čtveřice tím nejlepším. Stala se mým absolutním favoritem a dle toho, jak často ji v poslední době používám, pravděpodobně i jednou z mých nejoblíbenějších řasenek vůbec.
Kartáček je z umělých štětinek, které jsou inovativní tím, jak jsou poskládané. Kartáček má svým způsobem kónický tvar. Na jedné straně jsou štětinky dlouhé a jakmile kartáček otáčíte, tak vidíte, že se štětinky pomalu zkracují. Perfektní tvar pro perfektně natočené řasy (jak ty dlouhé, tak ty kratší). 
I EXTRA má kartáček ohebný, a tak se s ním krásně pracuje. Obsah vnitřku řasenky je podle mého totožný s těmi ostatními, a tak mu nemám absolutně co vytknout. Některé z řasenek by měly obsahovat i různé vitamíny, ale co si budeme povídat, to opravdu nepoznám a rozdíly v ničem nevidím.
EXTRA bych srovnala s řasenkou SENZA. I tato mi nádherně řasy zahustí, prodlouží a dodá jim tím objem. Lépe se mi však pracuje s touto řasenkou, protože stačí opravdu jen  1 - 2 x řasy přejet a je hotovo. S řasenkou SENZA si musím dát trochu více práce při rozčesávání jednotlivých řas.
Kartáček je opravdu báječný, protože díky krátkým, delším a dlouhým štětinkám zároveň natáčíte úplně všechny řasy. A jak říkám, stačí jeden dva pohyby. :)
S touto řasenkou jsem absolutně spokojená a už teď vím, že jakmile ji dopotřebuji nebo mi vyschne, budu kupovat další. Rozhodně doporučuji koupit a vyzkoušet. 

ŘASENKA GIGA

Tato oranžová kráska s růžemi slibuje gigantický objem a regenerační účinky vitamínů E, C a F. Abych byla upřímná, na tuto řasenku jsem byla nejvíce zvědavá a právě tato řasenka mě nejvíce zklamala.
Co jsem se tak dívala na recenze u jiných blogerek, nejsem zklamaná pouze já. Pokud mi produkt hlásá GIGA, těším se, že objem mých řas bude opravdu něco extra a fenomenální. Nebo bude přinejmenším alespoň znatelný rozdíl oproti přirozenému vzhledu.
Kartáček je z přírodních štětin. Když jsem ho viděla poprvé, tak jsem zajásala. Miluji velké, husté kartáčky (např. Maybelline). Bohužel tento kartáček může být sebelepší svým tvarem, ale s řasami nedělá absolutně nic. Doslova nic. Jediné co tato řasenka s mými řasami dělá je to, že jim dodá barvu. Bohužel řasy mi ani neprodlouží, ani nezahustí, ani nerozčeše a ani jim nedodá slibovaný gigantický objem. Po použití vypadají mé řasy stále stejně, jen jsou zvýrazněné sytě černou barvou.
Řasenka mě bohužel zklamala, což mě mrzí. Nerada bych hned odsuzovala celý produkt, protože je možné, že nevyhovuje pouze mně, ale za sebe ji rozhodně nedoporučuji.

ZÁVĚREM...
V zásadě bych vše shrnula tím, že řasenky značky MOJE dekorativní kosmetika se mi velmi líbí. Až na řasenku GIGA mi produkty přijdou nadprůměrné a můžu je vřele doporučit.
Ráda bych vyzdvihla především moc hezký a hravý design, který je nejen u řasenek ale veškeré kosmetiky. Balení a design produktů se mi velice líbí. Rozhodně je originální.
Jsem nadšená z toho, že se v posledních letech na českém trhu objevilo několik českých značek dekorativní kosmetiky, která je cenově dostupná a jejichž sortiment je široký a produkty jsou kvalitní. MOJE rozhodně na seznam takovýchto značek patří.

Závěrem bych vás ještě ráda informovala o cenách jednotlivých řasenek (každá má 11 ml).
Řasenka GIGA: 69,-
Řasenka EXTRA: 69,-
Řasenka ORCHIDEA: 69,-
Řasenka SENZA: 49,-

Pokud by jste rády jakýkoliv produkt MOJE vyzkoušely, pak se určitě podívejte na oficiální e-shop a neváhejte s objednávkou. V sekci prodejny si rovněž můžete vyhledat i drogerii ve vašem okolí, která kosmetiku MOJE nabízí. Jsou to převážně menší soukromé drogerie. Vzhledem k tomu, že je ale cena produktů velmi nízká, vyplatí se i nákup přes eshop. :)

Budu moc ráda, když mi dáte do komentářů vědět, zda jste o značce MOJE slyšely, zda jste už některý produkt zkoušely a jak jste s ním byly popřípadě spokojené. :)
Krásný den,
V.

10 komentářů:

  1. Pěkná recenze. Já mám řasenku Extra a rozhodně je fajn, dělá sice hodně přirozené řasy, ale výsledný efekt se mi rozhodně líbí :)

    VELKÁ LETNÍ GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti. :)
      Zrovna Extra mi přijde z řasenek nejlepší. :)

      Vymazat
  2. Ja mam od teto znacky zatim vyzkousene jen stiny a ty jsou dobre.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tip, Míšo. Pokukovala jsem po stínech Trio, takže je vyzkouším a uvidím. Které stíny jsi zkoušela ty?

      Vymazat
  3. Moc pěkně zpracovaný článek, díky za tipy, myslím, že za tu cenu určitě stojí za vyzkoušení, navíc se mi líbí ty veselé obaly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ti, Veru. :)
      Z obalů jsem také nadšená. Jsou sice lehce dětské, ale hravé a veselé.

      Vymazat
  4. Já jsem od Moje zatím nic neměla, ale všechny jejich produkty vypadají celkem zajímavě, takže se těším i na další recenze. Nyní mě nejvíce zaujala řasenka extra a musím říct, že ty ceny jsou super a některé řasenky, co mám doma za podobnou cenu mají tak 8ml a tyhle dokonce 11. :) super! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Brzy se můžeš Elis těšit na lakovací článek s laky na francouzskou manikůru. :)
      Řasenky určitě vyzkoušej, pokud máš v blízkosti drogerii kde značku nabízejí.

      Vymazat
  5. O značce MOJE jsem už několikrát četla, u nás je i drogerie, kde se její produkty prodávají, ale zatím mě nic nezaujalo natolik, abych si to pořídila. Musím ale říct,že mě docela zaujala řasenka Extra,tak se po ní možná mrknu :-) Super recenze :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V poslední době se značka velmi rozšířila. :)
      Já jsem také našla u nás drogerii, ale když jsem tam byla, tak mi řekli, že už značku neodebírají. Takže mám bohužel smůlu a budu muset objednávat z netu. Ale těch produktů, které se mi líbí je víc. :) Například tužky na oči se zdají být dobré. Jinak určitě taky můžu doporučit laky na nehty, ty mám ozkoušené.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika