TOP 3 letních rtěnek

Krásný den, milé čtenářky.

Nevím, jak to má většina z vás v takovém příšerném horku, ale já teď přes léto na makeup příliš nesázím. Pouze rychlý, přirozený look a jde se. :)
Proto jsem si letos velmi oblíbila líčení očí i rtů v nude odstínech, a proto bych vám dnes ráda představila své tři nejoblíbenější rtěnky, které používám prakticky denně.


RIMMEL - Kate Moss v odstínu 03
Kate byla mojí první nude rtěnkou ve sbírce. Viděla jsem jí a musela jsem jí mít. Ostatně dle fotek je vidět, že už se ale pomalu a jistě blížím k jejímu dopotřebování, takže se pak budu muset podívat po nové, protože mi nesmí ve sbírce rozhodně chybět. Barvička je na mých rtech poměrně mrtvolná (mám hodně světlou pleť), ale líbí se mi, že dokáže rty svým způsobem vyzmizíkovat. Krásná, středně hnědá barva se studeným podtónem.
Rtěnky Rimmel mám obecně velmi ráda. Jsou krásně krémové, na rtech vydrží poměrně dlouho a příjemně hydratují. Bohužel se mi většina odstínů slévá do vrásek a po pár hodinách se na rtech vytvoří nevzhledná kontura rtů, kterou nezachrání ani předchozí vykonturování tužkou na rty. Přesto dle mého jedny z nejdostupnějších a nejlepších drogerkových rtěnek vůbec.


ESSENCE - Nude v odstínu 03 Come Naturally
Essence rtěnkám jsem přišla na chuť teprve před pár týdny. Tuhle nude krásku jsem ulovila v letním výprodeji asi za 35,- a dost jsem si jí oblíbila. Chvilku trvalo, než se "rozkreslila", ale nakonec se povedlo. Na rtech velmi příjemná, výdrž je menší než u Rimmel rtěnek, ale na rozdíl od nich se mi ty Essence neslévají tolik do vrásek.
Barvička je krásná, středně tmavá nude s lehce fialovým podtónem.
Rozhodně příjemná, poměrně hydratační a zvláčňující. Essence rtěnky mi trochu více připomínají spíše barevné balzámy a možná proto po ní v těchto vedrech sahám čím dál častěji.



KIKO - Velvet Matte v odstínu 613 Pink Carnation
Má absolutní stálice. Má vysněná rtěnka. Můj miláček. Neřadím ji k nude rtěnkám, protože její barvička je krásně růžová, ostatně má to i v názvu. :) Jedna z mála rtěnek, která na rtech bude vypadat vždycky božsky a pokaždé jinak. Jednou se tváří nude, jindy šťavnatě. Myslím, že takový odstín bude slušet každému typu pleti. Je z kolekce matných rtěnek, a tak je lepší před jejím použitím aplikovat ještě balzám na rty.
Krásně se s ní pracuje, i když je matná. Je poměrně hydratační a rty nevysušuje. Výdrž je přibližně stejná jako u rtěnek Rimmel. Na rozdíl od předchozích dvou, tato se v žádném případě neslévá do vrásek, nedrolí se a nepáchá žádnou neplechu.



A které rtěnky v těchto parných a horkých letních dnech upřednostňujete vy? :)
Já jsem celé minulé léto dávala přednost veselým a svěžím odstínům, ale letos jsem si velmi oblíbila právě tyhle střídmé nude.
Krásný den, 
V.

4 komentáře:

  1. Ta rtěnka od Kiko má vážně krásný odstín :) Já v těchhle vedrech také volím spíše jemnější makeup, ale když mám dobrou náladu tak si vyjdu klidně s zářivě růžovou rtěnkou! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  2. Ten nude rúž od Essence s fialovým nádychom je krásny :) Ja teraz na rúže ani veľmi nemyslím, ale keď stihnem, tak si dám jemne červený, ktorý pery zafarbí iba trochu a tak vyzerajú celkom prirodzene :)

    OdpovědětVymazat
  3. Essence mam hodne rada. Kiko ma nadherny odstin.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tu od Essence mám taky, vlastně si ji kupovala i mamka a celkem vtipné nebo spíš smutné, že ona ji cca dva týdny zpátky v tetě koupila za 60 kaček a já ve výprodeji za 35.. To jsem trochu nechápala :D Ale na rtech vypadá vážně moc hezky! :)

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika