First impression - MOJE kosmetika

Krásný den, milé čtenářky.

V týdnu jsem s potěšením zjistila, že jsem v soutěži vyhrála balíček kosmetiky MOJE, který mi dorazil v bleskovém čase, a tak vám ještě před Vánoci mohu ukázat něco málo z jejich aktuálních novinek. :)
Dnes nepůjde o recenzi jednotlivých produktů, ale pouze o mé první dojmy.
Produkty dorazily celkem čtyři, a to v celkové hodnotě balíčku 200 Kč. Balíček obsahoval 2 laky na nehty v nových odstínech, dále automatickou tužku na oči a rozjasňující pudr.

1) Laky na nehty - růžový v odstínu Orchidea 31 a zlatý v odstínu Orchidea 35.
Více se mi líbí růžový lak, i když na můj vkus jsou oba až příliš lesklé, o čemž mě přesvědčil i výsledný finish, když jsem je narychlo zkoušela. Zlatý lak využiji tak 2x do roka, například teď o Vánocích, ale jinak to není odstín, který bych vyhledávala.

2) Tužka na oči - je dlouhodržící a automatická (v černé barvě). Z tužky mám radost, ráda je používám a tahle vypadá zatím velmi dobře. Je měkká, ostrá, neláme se a výdrž vypadá zatím srovnatelně s mými oblíbenými tužkami od Essence.

3) Rozjasňující  jemný pudr - produkt, který mě zaujal ze všech nejvíce. Je v odstínu č. 01 a na první pohled je to velmi hezká barvička, která bude na tváři vypadat božsky. Pudr je krásně jemně namletý a příjemně voní. Ovšem zapudrovávat s ním makeup nedoporučuji, protože tohle je opravdu jen a jen rozjasňovač. Navíc má moc hezké balení, které se mi velmi líbí. :)

O všech produktech značky MOJE kosmetika se brzy dozvíte více v samostatném článku, nebo recenzích. :)

Jako poslední věc, kterou bych vám ráda ukázala tu mám tuto paletku tvářenek z Ebay, o které jsem mluvila ve svém wishlistu. Tímto si jí z wishlistu škrtám a těším se na další produkty, které mi brzy z Ebay dorazí.
Paletka mě překvapila svou velikostí, ale velmi mě potěšila svým obsahem. Bude na ní samostatná recenze i se swatchi, takže se na článek můžete v dohledné době těšit. :)
Jaké kosmetické novinky potěšily v poslední době vás?
Máte rády značku MOJE a objednáváte kosmetiku i Ebay? Budu se těšit na vaše komentáře.
Krásný den,
Veronica.

5 komentářů:

  1. Gratulujem k výhre. Značku MOJE mám veľmi rada. Dobrá a lacná :) aj paletka z ebay inak vyzerá super.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju vianočnú GIVEAWAY o kozmetiku, šperky ale aj knihy

    OdpovědětVymazat
  2. Se znackou MOJE zkusenost nemam, zatim jsem nenarazila na zadny produkt, ktery by me nejak zaujal, ale co neni, muze byt :) Kosmetiku z eBay jsem take jeste nezkousela,ale uz dlouho si chci objednat tolik chvalene tekute rtenky a chci zkusit nejake barevne tekute linky. Je pravda, ze te kosmetice z eBay apod. moc neduveruju, ale kdyz to vsichni chvali, tak to taky zkusim :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pekne odstiny laku. No jako paletka tvarenek vypada hodne dobre, take jsem se tam divala na takove paletky.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2015/12/giveaway-4.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ten rozjasňující pudr mě také zaujal, těším se na recenzi, ráda bych ho totiž také vyzkoušela :) No a ještě víc jsem zvědavá na recenzi té paletky tvářenek! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika