Miss Sporty Check matte

Krásný den, milé čtenářky.

Dnes jsem si pro vás po delší době připravila opět článek týkající se laků na nehty. Tentokráte jsem se zaměřila na mé absolutní favority za posledních několik týdnů, a to laky Miss sporty Check matte v odstínu 001 a 003. 

Značku Miss Sporty v drogerii obvykle docela přehlížím, protože co jsem zkusila z dekorativky, nebyla opravdu žádná velká extra sláva (snad až na řasenku Pump up booster). Nicméně laky na nehty jsou mé oblíbené. Za pár korun docela dost muziky a opravdu velká škála barev na výběr.

001 je krásná středně šedá barva, která je velmi studená a místy má až nafialovělý podtón, což z ní dělá opravdu velmi unikátní a krásnou barvu. Na zimu můj absolutní favorit číslo jedna.


003 je krásný odstín. Neutrální zastřená starorůžová. Navíc je to odstín, který je nápadný i nenápadný zároveň. Barvička je hodně univerzální a dá se nosit celoročně. Já jí však preferuji na podzim a v zimě.


Konzistence laků je tak akorát, jsou sice na té vodovější straně, ale perfektně ve dvou vrstvách kryjí a poměrně rychle schnou. Ovšem cca po dvou měsících se vodová konzistence mění v tužší a hustější. Je třeba čas od času s lahvičkou zatřepat. 
Co se týče výdrže, tak ta je zcela průměrná. Lak je matný, a tak na něj nepoužívám žádný top coat, proto vydrží nepoškozený cca 4 - 5 dní. Jakmile se lak lehce oloupe, použiji vrchní lak a rázem se výdrž zvýší a navíc se změní matný finish na lesklý - ihned máte nový vzhled za pár chvil. :)

V poslední době příliš nelakuji, protože mám zrovna období, kdy nejsem se svými nehty spokojená a nemám je 100% fit. Každopádně jsem vám chtěla tyto laky ukázat a dát vám třeba typ na pěkný zimní odstín (v případě 001).
Cena laku byla tuším 49,90 Kč za 7 ml. 

Máte rády laky Miss Sporty, nebo značku v drogeriích zcela přecházíte?
Krásný den,
Veronica.

8 komentářů:

  1. Trn ružový lak vyzerá fakt super. Krásna žiarivá farba

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  2. Laky vyzerajú super a podobný šedý,ale matný mám doma!
    Pozýcam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Každý sám o sobě vypadá pěkně, ale hlavně jejich kombinace se mi moc líbí :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
  4. Odstíny vypadají moc hezky. Já jsem si teď oblíbila gel laky od Essence. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadaji dobre. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ráda Miss Sporty laky. Zvolila si super barvy!
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  7. já nevím, jak to dělám, ale mě lak na nehtech nevydrží ani den...a všechny fígle jsem zkoušela...prostě nevydrží :/ :D
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika