Recenze paletky tvářenek z Ebay

Krásný den, milé čtenářky.

Dnes jsem si pro vás připravila dlouho slibovanou recenzi paletky tvářenek, která mi v prosinci dorazila z Ebay. 

Na recenzi jsem se moc těšila, jelikož vám ráda ukazuji produkty, se kterými jsem spokojená.
Paletka obsahuje celkem 10 různých tvářenek, a to 5 v růžových odstínech a 5 v oranžových odstínech. Objednávala jsem z ebay, a to od prodejce Speedystocklink zde. Paletka mě vyšla na 137,- (poštovné zdarma) a z mé velké objednávky dorazila jako první, a to cca do 21 dní. 
S nákupem na Ebay jsem velice spokojená a konkrétně tohoto prodejce mohu doporučit. Co mě při převzetí a rozbalení balíčku zarazilo byla velikost paletky, která jak vidíte na fotce je opravdu velká. Každopádně právě velikost mi nakonec velmi vyhovuje, jelikož jednotlivé "chlívky" uvnitř jsou velké, a tak při nabírání tvářenky štětcem produkt nepráší zbytečně kolem.

Paletka jak jsem již psala, obsahuje celkem 10 různých tvářenek. Z toho jsou téměř matné pouze odstíny s čísly 2, 6, 8. Ostatních 7 odstínů má v sobě méně či více shimmeru. Nejvíce třpytek je pak v odstínu číslo 7 a 9.
S každým odstínem jsem velmi spokojená. Každý barva je velmi unikátní a celá paletka je naprosto fantasticky pigmentovaná. Takže při nanášení opatrně a s mírou. :)
Odstíny jsou opravdu krásné (velmi jemně namleté), prakticky vůbec nepráší, štětcem se krásně nabírají a bez problému se blendí. 
Velmi ráda používám zejména odstín číslo 1, který mi padl do oka ihned, jakmile jsem ho uviděla.
Paletka je naprosto ideální a myslím, že z barevných variant, které nabízí si člověk určitě vybere. Není sice nejvhodnější na cestování, kvůli svým rozměrům, přesto se do větší kosmetické tašky vejde.

Koupi kosmetiky z Ebay jsem se nebála, jelikož jsem si předtím přečetla mnoho různých recenzí. Navíc mohu s jistotou říct, že kosmetika není nijak zdravotně závadná apod. Takže se koupě bát nemusíte. Navíc mám doma také paletku korektorů a očních stínů z Ebay, ale o těch si povíme zase jindy. 

Doufám, že vás paletka zaujala a recenze vás třeba přesvědčila o budoucím nákupu. Na Ebay se dají podobné paletky nalézt už od cca 60,-. Já jsem však hledala dle recenzí od uživatelů a vyhovoval mi právě tento prodejce.

Líbí se vám tato paletka? Máte své zkušenosti s kosmetikou z Ebay?
Budu velmi ráda za každý váš komentář.
Krásný den,
Veronica.

14 komentářů:

  1. Na tuhle recenzi jsem se těšila, a ty odstíny jsou vážně boží! Na první pohled mě taky hned zaujal odstín č.1, je dokonalý! Koupi paletky zvažuji už dlouho, při nejbližší objednávce mi už nejspíš skončí v košíku! :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že tě recenze potěšila. :)
      Odstín jedna je vážně parádní a dá se krásně využít na běžné denní líčení.
      Určitě s koupí neváhej, je to dobrá investice. :)

      Vymazat
  2. Paletka vypadá skvěle. Já si teď objednala tu paletu korektorů a myslím, že tato tvářenková jí bude brzy následovat :)

    Radu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paletka korektorů je skvělá. :) Jen mě trochu zklamal rozjasňovač.

      Vymazat
  3. Paletka vyzerá veľmi zaujímavo. Páči sa mi, že sú tu rôzne farby a najmä že sú dosť výrazné

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  4. Nooo velmi pekna paletka odstiny bych vyuzila, budu asi o ni premyslet. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě neváhej. Zrovna na Ebay je mnoho pěkných podobných paletek, stačí jen vybrat tu, která se ti svými odstíny líbí nejvíc. :)

      Vymazat
  5. Z ebay mám porcelánové BB krémy s nádechem do růžova, protože japonky jsou také dost světlé - a co si budeme říkat, náš trh je zaměřen spíče na béžové odstíny :) A kamarádka si pravidelně kupuje paletku korektorů, ve kterém jsou i rozjasňovače. Korektory jsou super, ale ty rozjasňovače děs běs :D

    Jinak děkuji za pěknou recenzi :)

    INKA blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak ti vyhovují ty BB creamy? Také jsem se na ně dívala, ale zatím jsem si netroufla žádný objednat. :)

      Vymazat
  6. Paletka vypadá skvěle :) Na Ebay jsem kosmetiku nikdy nekupovala, bála jsem se, aby nebyla nějaká špatná, takže díky za tuto recenzi! :)
    Infinity of Colors

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se bát vůbec nemusíš. I já jsem měla trochu obavy, ale nakonec jsem nadšená a vůbec mi nevadí, že je to kosmetika z Číny a nemá žádnou značku. :)

      Vymazat
  7. Paletka vypada moc dobre :) Ja premyslim o koupi matnych rtenek z eBay, na ktere jsem uz take cetla nekolik kladnych recenzi :) Jinak s kosmetikou z techto eshopu zatim zkusenost nemam, objednavala jsem akorat stetce a s temi jsem moc spokojena :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matné tekuté rtěnky mě také zaujaly, mají krásné odstíny a velký výběr. :)
      štětce jsem také zkoušela a jsem s nimi spokojená, teď si vybírám nové štětce na makeup, ale stále se nemohu rozhodnout. :) Někdy je velký výběr spíš na škodu.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika