Maybelline - Color tattoo 24HR

Ahoj! :-)
Po několika týdnech pravidelného používání aktuální „stálice“ z řad stínů Maybelline color tattoo, jsem se rozhodla, že je nejvyšší čas zhodnotit tyto čím dál více oblíbené stíny mezi uživatelkami. Z řady Color tattoo 24HR je k dostání 11 odstínů. Z řady Color tattoo 24HR metal je k dostání 5 odstínů.

Osobně příliš nevyhledávám oční produkty Maybelline, ovšem až na řasenky, kde mám své oblíbené produkty, které používám již několik let. Když se tedy naskytla výhodná akční nabídka řasenky The Rocket Volume + stíny Color Tattoo 24HR za směšně nízkou cenu 149,-, musela jsem si jedno balení také pořídit.


Odstíny 24HR: 05, Too cool, 10 Fierce and tangy, 15 Audacious asphalt, 20 Painted purple, 25 Bad to the bronze, 30 Pomegranate punk, 35 Tough as taupe, 40 Tenacious teal, 45 Bold gold, 50 Edgy emerald, 65 Pink gold

Odstíny 24HR Metal: 55 Inked in pink, 60 Silver strike, 65 Gold rush, 70 Barely branded, 75 Electric blue


Cena: od 100,- do 150,-,ve výhodném balení s řasenkou The Rocket volume za 149,-

Drogerie: Rossmann, DM, Teta drogerie




Složení: mám odstín 65 – Pink Gold. Stíny jsou krémové, gelové a vláčné - lehce se aplikují. Jsou dobře pigmentované a relativně hodně třpytivé, pro některé možná až trochu moc. Přeci jen, tento odstín je někde mezi „nude a světle růžovou barvou“, proto si myslím, že intenzita třpytek není na škodu a naopak přidá víčku šmrnc.

Aplikace: lehce se roztírají a zapracují do víčka, bohužel mně osobně se slévají do linek i s použitím báze pod oční stíny. Plus je, že i bez báze mají perfektní výdrž (pigmentované jsou skvěle). Na víčku vydrží opravdu celý den. U tohoto konkrétního odstínu je plus, že se dá použít i jako podkladová barva.

Odlíčení: je trochu horší, rozhodně nepůjdou dolů jen vlhčeným kapesníčkem, ale bude to chtít kvalitní odličovač.


Závěrem: za plnou cenu, která se pohybuje někde kolem 150,-, bych si pravděpodobně další odstíny nekoupila, i když jsem nad nimi kolikrát v drogeriích uvažovala. Koupě však nelituji, přesto že se mi slévají na víčku do linek, jsou to krásné stíny, které si své příznivce jistě najdou. Velikým plusem je široká škála odstínů - některé jsou opravdu úchvatné.

Maybelline Color tattoo 24HR dávám 4 pusinky 

3 komentáře:

  1. Hi bloger! You have very pretty eyes. This nude eyeshadow is nice. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, mám úplně ty samé i ve stejném odstínu a neslévají se mi :-) a nedávám si žádnou bázi pod stíny nebo tak něco. Ale je pravda, že mám dost suchou pleť, takže to asi bude každému podle pleti držet jinak. Máš super zpracované recenze!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Lucko. :-)
      Je pravda, že nejspíš bude záviset i na typu pleti. Já to slévání beru jen jako malé mínus, jinak mám stíny moc ráda a často je používám.
      Díky za pochvalu :-)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika