Commage gourmand od Yves Rocher

Ahoj! :-)
Ňami, ňami a do třetice ňami. Vždycky jsem chtěla vyzkoušet nějakou masku nebo gomáž od YR. Takže jsme si před nějakou dobou s Cath pořídily obě gurmánskou gomáž s meruňkovými jádry. Výběr nebyl ani tak těžký, šly jsme doslova po čichu. Neuvěřitelně nádherně totiž vonní - a divte se..po meruňkách! Je prostě k sežrání... :-)


Složení: gomáž obsahuje exfoliační částice z meruňkových jader
konzistence gomáže je hutnější a s perleťovou texturou
Objem: 50 ml
Cena: 179,-

Používám gomáž 1x týdně a po každém použití vidím rozdíly. Už po prvním použití je pleť  projasněná, vypnutá, hladká a svěží - a krásně vonní po ovoci. Při dlouhodobém používání je pleť čistější, zbavená nečistot, a to do hloubky. 
Gomáž vnímám spíše jako peeling, protože částečky meruňkových jader viz. foto, na pleti zůstávají i po vmasírování. Pro citlivější pleť můžou být jadýrka příliš drsná a naopak ji podráždit. Jak ale říkám, mně gomáž vyhovuje a i když mám citlivější pleť jsem s ní velice spokojená. 
Aplikace: vmasírovat jemně do pleti, nechat 3 minuty působit a poté opláchnout studenou vodou - vyhnout se očnímu okolí. Už po prvním použití je viditelné projasnění pleti viz. foto.


Nepatřím k těm nadšencům, co milují nejrůznější masky, gomáže nebo peelingy. Ale u této  ovocné řady do budoucna rozhodně zůstanu. Její používání si totiž doslova užívám. :-)

Commage gourmand dávám 5 pusinek


A co Vy? Vyzkoušeli jste nějakou masku nebo gomáž od YR?



1 komentář:

  1. Zase bychom mohly navštívit YR, akorát mi přišla výplatní páska..haha :D gomáž je boží a docels bych zkusila nějakou tu ovocnou masku :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika