Garnier skin naturals odličovací mléka

Ahoj! :-)
Každodenním rituálem každé z nás by mělo být důkladné odlíčení. Já sama odličování nikdy nevynechávám, protože mám citlivou pleť, nosím brýle a trpím zejména na záněty spojivek. Na našem trhu je spousta kvalitních odličovacích přípravků. Já mám nejraději ty od Garnier, protože vyhovují mojí pleti - jde o moji oblíbenou a cenově dostupnou značku. Nepreferuji odličovací krémy, ani vodičky či odličovací ubrousky. Nejraději mám mléka z řady Garnier Essentials a Sensetive, které jsou vhodné pro suchou a citlivou pleť.


Garnier Sensetive pro citlivou pleť
Zklidňující  odličovací mléko s rostlinnými výtažky.

Složení: obsahuje výtažky z leknínu, neobsahuje parabeny, alkohol ani barviva
dermatologicky testováno
Objem: 200 ml
Cena: do 100,-

Konzistence mléka je přirozeně řídká a krémová. Mléko není parfémované ani neobsahuje alkohol, proto je pro citlivou pleť vhodné - nepodráždí ji. Nevysušuje a nestahuje pleť. Naopak, po použití zůstane pleť krásně čistá a jemná. Po odlíčení mám vždy příjemný pocit - bez pnutí, zarudnutí nebo nepříjemného vysušení.
Mléko rozpouští i voděodolné líčení. Vhodné na obličej a oči. Jde o větší baleni, proto vydrží i poměrně dlouhou dobu. Navíc na odlíčení celého obličeje stačí opravdu kapka díky tekutější konzistenci, která se bez problému roztírá a vstřebává.


Garnier Essential pro suchou a citlivou pleť
Kompletní odličovací mléko.

Složení: obsahuje výtažky z růže (ochranný výtažek)
dermatologicky testováno
Objem: 200 ml
Cena: do 100,-

Konzistence mléka je stejně jako u Sensitive řídká a krémová. Mléko je parfémované (nevím tedy jestli vonní zrovna po růžích), přesto je pro citlivou pleť vhodné. Nevysušuje a nestahuje pleť -  po použití zůstane čistá, jemná a hydratovaná. 
Je vlastně téměř totožné jako to Sensitive, s tím rozdílem, že hydratuje a je vhodné pro suchou pleť. Dále je parfémované a nejsem si jistá, jestli neobsahuje nějaký alkohol nebo parabeny (na etiketě to není uvedeno a v chemických sloučeninách nejsem zběhlá).
Mléko rozpouští i voděodolné líčení. Je vhodné na obličej i oči - kompletně odlíčí.


S těmito odličovacími přípravky jsem velice spokojená. Vyzkoušela jsem různé značky, od Biodermy počínaje a Ryorem končíce. Ale nejspokojenější (resp. moje pleť) jsem právě s Garnier. :-)

Obou odličovacím mlékům Garnier dávám 5 pusinek

A co vy? Jaké jsou vaše oblíbené odličovací přípravky?



4 komentáře:

  1. Super recenze. :)
    Já mám od Garnieru taky pár produktů na odličování a jsem s nimi spokojená. Po těchto mlécích jsem už taky pokukovala. A po této recenzi už budu muset nějaké vyzkoušet.. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Garnier..není co dodat. :-) Na odlíčení, za mě jedině mléka. :-) Připadají mi mnohem šetrnější (našla bych víc kladů), než krémy nebo vodičky.

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně se mi líbí ten styl, jakým recenze píšeš, jsou krásně přehledný a ty pusinky jsou boží :D
    Já měla tohle mléko taky, vyhovovalo mi, ale teď jsem si tak zvykla na micelárku, že už jsem od odličovacích mlék upustila :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :-) No, já se s nimi zatím nějak nemůžu rozloučit. :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika