Břečťanový gel - pomocník v boji s celulitidou.

Krásný den, milé čtenářky.
Dnes jsem si pro vás připravila recenzi mého oblíbeného produktu od značky Ryor, kterým je Břečťanový gel proti celulitidě.

Věděli jste, že většinu žen trápí celulitida, neboli pomerančová kůže? Co je to vlastně celulitida a dá se proti ní vůbec bojovat? Stručně řečeno...
Celulitida je estetický neduh,který vzniká nahromaděním tukové tkáně a projevuje se hrbolatou pokožkou především v oblasti hýždí a stehen, 
Proti celulitidě existuje jediný osvědčený lék, a tím je zdravý životní styl a dostatek pohybu. Bohužel spousta žen má pevnou, štíhlou postavu, a přesto má ďolíčky na stehnech nebo zadečku. Celulitida si nevybírá "jen ty druhé". Mají ji jak obyčejné smrtelnice, tak modelky. :)

V dnešní recenzi bych vám ráda představila jeden z produktů, který se na boj s pomerančovou kůží zaměřuje. Na úvod bych ještě ráda řekla pár slov k tomu, že celulitidy se opravdu nikdy 100 % nezbavíte pomocí gelů, mastí, peelingu, sprchových gelů a ani jiných produktů. Tyto pleťové produkty, které obsahují nejrůznější složky a mají vám pomoci s odstraněním příznaků celulitidy, mají svá pozitiva, ale nemají kouzelnou moc pohrávat si s genetikou.

Břečťanový gel jsem si velice oblíbila hned po pár dnech používání. Tento gel obsahuje extrakt břečťanu, který napomáhá redukci pomerančové kůže. První polovinou úspěchu při používání gelu je pravidelná aplikace, která musí být každý den. Lepší je používat gel po ránu, nežli večer.  
Pro spoustu žen je určitě těžké zařadit do svého denního rozvrhu další položku, kterou by měly vykonávat opravdu pravidelně a poctivě, ale věřte tomu, že je to více než polovina úspěchu. 
Tou druhou polovinou úspěchu je správná aplikace gelu, což znamená správné roztírání a vmasírování do pokožky. Ať už používáte gel na stehna, hýždě nebo bříško, vždy vmasírujte gel krouživými pohyby směrem k tříslům. Tímto způsobem se vám krásně rozproudí lymfatický systém. Pokud nevíte, jak provést správné masírování lymfy, doporučuji zhlédnout oficiální video značky Ryor

Velkým pozitivem břečťanového gelu je jeho složení. Gel má příjemnou lehkou konzistenci, a tak se velice dobře roztírá. Ihned (opravdu stačí pár vteřin) po nanesení se vstřebá do pokožky a nelepí. Břečťan také velice jemně voní. Nejsem si jistá, zda je to pouze můj subjektivní pocit, ale po každém použití mám takový příjemný chladivý pocit, který mi v ten daný moment přijde velice osvěžující.
Během pravidelného používání zaznamenáte změny. Samozřejmě, že ďolíčky nezmizí nadobro, ale kůže (zejména na stehnech) je vypnutější, hladší a celkově zpevněná. Na první pohled je kůže zdravější a na dotyk je pevnější. Pokud budete gel používat pravidelně každé ráno, a přes den přidáte trochu pohybu, uvidíte změnu velice brzy. :)

Já sama používám již 6 balení a mám v plánu tento produkt kupovat i do budoucna. Ryor břečťanový gel je mým pomocníkem, který udržuje pokožku mých problémových partií v krásném stavu. Jsem ráda, že mám pevnější oblast hýždí a vypnutější stehna. To, že mám i nadále pomerančovou kůži, to se za těmito klady opticky ztratí. Lepší něco, než nic. :)
Rozhodně doporučuji tento produkt vyzkoušet. A na závěr přidávám ještě jedno velké a ohromné plus, které se týká velikosti balení a také ceny produktu.
Ryor dnes seženete v každém druhém Rossmannu a v každé menší drogerii. Na stránkách Ryoru jsou také vypsány všechny prodejny, kde je jejich sortiment k dostání. Pokud ve svém okolí žádnou prodejnu nemáte, pak stačí objednat přes eshop.Co se týče ceny, je více než příznivá. Produkty jiných značek cenu Ryoru převyšují řádově i o stokoruny.

Balení: 200 ml ( při každodenním používání vystačí na cca 4 týdny)
Cena: Rossmann: 139,-  / Ryor eshop: 109,-

Pro srovnání přidávám odkaz na recenzi řady Dermacol Enja Slim, o které jsem psala před více jak dvěma lety.
Budu velice ráda, pokud mi do komentáře napíšete vaše zkušenosti s s tímto, nebo jiným produktem proti celulitidě.

Krásný den,
V.

9 komentářů:

  1. no, je super, ale bohuzial som alergicka na dva konzervanty v nom, takze uz si ho znova nekupim :)

    OdpovědětVymazat
  2. Píšeš moc hezké recenze, celkově se mi tvůj blog moc líbí ;) ;) Vím, že pomocí krémů a gelů se celulitidy nezbaví (naštěstí jí moc nemám), ale jsou to výborní pomocníci ;)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, no tak to ti moc děkuji za chválu. :) Jsem ráda, že se ti můj blog líbí.

      Vymazat
  3. Tak ten vypada fakt skvele, chci zacit cvicit, takze tohle by byl skvely pomocnik, urcite se po nem pri pristi navsteve Rosmannu podivam :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi pěkný produkt, ale jak sama píšeš, cvičit a jíst zdravě. A v kombinaci s krémem to je super.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Je to jen takový doplněk, aby pokožka vypadala zase o něco lépe.. :)

      Vymazat
  5. já používala dermacol enja night diskuze intenzivní noční péči a musím říct, že mi dost vyhovoval a dolíčky začaly aspoň trochu ustupovat, bohužel jeho negativum je,že po nanesení lepí což mě mrzelo,ale dalo se to přežit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel zrovna tento od Dermacol jsem nezkoušela, a to lepení je vážně někdy otravné. :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika