Miracle...?! Dermacol 16H Lip Colour

Krásný den, milé čtenářky.
Dnes vám přináším recenzi poměrně nového produktu na rty, kterým je opěvovaný a revoluční Dermacol 16H Lip color.

Věřím tomu, že valná část z vás už viděla a četla na tento produkt recenzi u Lou na Getthelouk.com, a právě díky Lou jsem se rozhodla, že musím tento dvoufázový zázrak také vyzkoušet. V drogerii jsem si vybrala odstín č. 3, ačkoli jsem se rozhodovala mezi dalšími třemi zvítězil tento. Pro zbytek si stejně v nejbližší době také zajdu. :)

Nejprve na úvod pár informací přímo od výrobce:
- Nádherné intenzivní barvy vytváří dokonalý vzhled rtů po celý den nošení.
- Průlomová textura s vysokou pigmentací barvy na rty je rychleschnoucí a výborně kryje.
- Výběr z nádherných devíti odstínů. 
- Ultra lesk & jemná péče v krémové fázi díky obsahu přírodních vysoce kvalitních olejů, včelích vosků a vitamínu E zabraňuje vysušování a rty hydratuje, zvláčňuje, dodá jim svůdný lesk a plnost.
- Vydrží na rtech neuvěřitelných 16 hodin!

Jak to vidím já?
Jsem rtěnková maniačka. Rtěnky opravdu miluji nadevše a jsou pro mě kosmetickým produktem č. 1. Ovšem je zde jedno velké ALE. Bohužel patřím k tomu malému procentu, které má opravdu mimořádně suché rty, se sklonem k tvoření nevzhledných šupinek. Velice často mám zarudlé a nateklé koutky a trpím na opary. Genetika je dána rodinou a nedá se s tím nic dělat, pouze s tím bojovat zuby nehty. Přesto mám ve svém arzenálu rtěnek pár miláčků, na které nedám dopustit, ani když mé rty nejsou 100% fit. 
- Bohužel žádný z těchto miláčků (převážně matné rtěnky) není schopný poradit si se suchými rty. 
- Bohužel žádný z nich si neví rady s těžším, mastnějším, vydatnějším jídlem, nebo s alkoholem.
- Bohužel žádný z nich si neporadí s líbáním. 
Žádný z nich není 100% připravený na mé 100% nepřipravené rty...Svůj názor jsem 100% změnila poté, co jsem vyzkoušela Lip color.

Nikdy bych nevěřila, že změním názor na určitý produkt hned po dvou dnech testování. Úvodem chválící recenze chci říct pouhá tři slova: JDĚTE DO NĚJ! 
Ano, na internetu se možná dočtete i pár recenzí, které Lip color nehodnotí jako božský zázrak na rty, ale pokud tento produkt vyhovuje někomu s problémy jako mám já, věřím tomu, že dalším 90% musí sedět perfektně. 
Tato dvoufázová barva se skládá z barevné báze (krok 1), které se aplikuje v tenké vrstvě na rty a následně se nechá cca minutu zaschnout. Poté můžete i nemusíte nanést ultra lesk, který je zároveň i péčí (krok 2). Zkoušela jsem před krokem 1 použít na rty jak balzám, tak vazelínu a pokaždé barva držela perfektně. 
Lip color je výrobcem označován jako dlouhotrvající barva. Vůbec bych se nebála použít označení permanentní barva, protože taková opravdu je. Po nanesení a zaschnutí se barva nehne ani o půl centimetru. Velice oceňuji to, že se neslévá a zůstane přesně tam, kde má. Tedy na rtech, nikoliv mimo kontury. 
Barva se nanáší pomocí klasického pěnové aplikátoru, které se používají u lesků na rty. Aplikace je velice snadná a díky aplikátoru i přesná.
Na rtech se nevytváří žádný filtr, ani nevzhledné mapky, které by vznikly v důsledku rychlejšího zasychání. Barva se dá perfektně rovnoměrně nanést.  

Poté co barva zaschne, přichází ta božská část, kdy máte pocit, jako když na vašich rtech vůbec žádná rtěnka, lesk, balzám, prostě nic není. Po nanesení mám pocit, že jsou mé rty čisté, bez jakéhokoliv zásahu. Necítím žádné pnutí, či stahování. Nevnímám ani to, jestli se mi rty během dne vysušují více, než obvykle. Necítím žádnou chuť, ani parfemaci. Nevnímám, jestli se mi rtěnka slila a zůstali mi po ní jen nevzhledné kontury. Nemám potřebu cokoliv kontrolovat. Není totiž důvod cokoliv kontrolovat. Rty jsou jedním slovem perfektní!

Den s Lip color
Úterní den se mnou Lip color trávila od 9:30 od rána. Během dne jsem byla na obědě, na schůzce, pracovní schůzce, pochůzkách ve městě a večer trávila doma. Během dne jsem měla množství jídla mimo jiné např. Vepřový plátek s rýží a omáčkou, pohankovou kaši, ovocnou mísu, slané oříšky nebo toasty. Vypila jsem přes den několik černých káv, dále jsem měla např. skleničku vína (barva se ani neobtiskne na sklenici, hurá!). K večeru jsem pracovala na šití kostýmu na nadcházející maškarní ples, a tak jsem často přetrhávala nitě pusou (to je tak, když jsem líná vzít do ruky nůžky), dále jsem strávila X hodin mluvením a mluvením, které se do zátěžového testu musejí také započítat. 
Rty jsem se chystala odlíčit večer před desátou hodinou, než jsem šla do sprchy. K mému zděšení jsem zjistila, že barva nejde dolů! Slušelo by se ještě dodat, že během dne jsem ani jednou barvu na rty nenanesla opakovaně. Až teprve k večeru se mi lehce na spodním rtu kousek barvy jakoby odloupl, ale to byl tak nepatrný kaz, že nebylo třeba ho řešit. Poté, co jsem strávila cca 10 minut v koupelně a snažila se dostat barvu dolů, se mi to nakonec přeci jen povedlo. 
Tímto byl završen můj zátěžový test s Lip color, který u mě obstál na jedničku a vydržel mi na rtech úžasných 14 hodin v kuse! 

A tomu já říkám revoluční zázrak, i za cenu 229,-  (k dostání ve všech běžných drogeriích). 

Jaký dojem zanechala tato novinka od Dermacol ve vás? Nezapomeňte se o své postřehy podělit v komentářích, těším se, až si je přečtu. :)
V.




23 komentářů:

  1. Páni, tak to byl opravdu peckoidní zážěžový test. :-) Slyšela jem o tomto produktu už mnoho, ale pořád mě to úplně moc neláká. Ale ke mě chodí tyto novinky se zpožděním, takže na něj beztak jednou dojde také. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jediný problém mám s tím, že odstíny, které jsou k dostání už po většinou vlastním. Takže se nechystám zkoupit všechny, ale jeden či dva možná. :) Rozhodně doporučuji. Teď je na ně dokonce i akce v Rossmannu za 149,- :)

      Vymazat
    2. Neláká mě to možná z toho důvodu, že to není klasická rtěnka, ale spíše mi to těmi aplikátory připomíná lesky a to já nemám úplně ráda. :-) Ještě samozřejmě uvidím. ;)

      Vymazat
  2. Já právě lesky taky moc nemusím. Mám jich naprosté minimum, a právě proto jsem si ze začátku říkala, že ta aplikace bude "obtěžující", že barva nepůjde nanést rovnoměrně a že to prostě nebude ideální aplikace jedním tahem jako se rtěnkou. Mile mě to překvapilo. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jojo tohle je hodně super věcička:)) mám 7 a 8 a miluji je:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osmička je přesně ten odstín, na který mám zálusk :)

      Vymazat
  4. Ja mám vytypovaný odtieň č. 4 ,ale na ten som nepočula až také chváli , no uvidím ,či bude takýto skvelý ako tvoj :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  5. Tento odstín se mi velmi líbil, ale na mně byl až moc do oranžova. Určitě vyzkoušej, přála bych ti, aby byl skvělý jako moje 03. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Odstín je moc krásnej a teda jak drží, to je skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  7. Neviem prečo, ale vždy som nerada nosila rúže a podobné typy produktov. Dosť mi vysušujú pery a celkovo si ich musím stále kontrolovať. Na ples, či podobné akcie sa však prekonám a ešte som to neoľutovala :)

    Krásny blog :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) S tímto produktem opravdu není třeba rty neustále kontrolovat.
      Děkuji ti pochvalu. :)

      Vymazat
  8. Vypadá opravdu nádherně, jen mě trochu odrazuje cena :/
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena je opravdu vysoká, na to, že jde "pouze" o Dermacol. Každopádně jak jsem již psala v příspěvku výše, jsou i akce, jako např. teď v Rossmann, kde stojí 149,- :)
      A určitě to nebude jediná akce. :)

      Vymazat
  9. Určitě jednou vyzkouším, mám ráda dlouhotrvající produkty :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. 14 hodin, tak to je bomba! Já na tuhle věcičku čtu všude samé kladné recenze, ale přiznám se, že za ni nechci dávat plnou cenu. Ale až bude někde v akci, tak nejspíš neodolám :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně neváhej! :) I ty nejméně kladné recenze co jsem četla se točili okolo 6 hodin výdrže a to je taky užasný. :)

      Vymazat
  11. Zrovna v neděli jsem na ně koukala v drogerii a pořád váhala a váhala a nakonec odešla s prázdnou... ale jak tak koukám, tak se tam budu muset ještě vrátit a přecijen nějaký odstín vybrat :D
    http://mypinkspirit.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Taky mam odstin 03 a rtenka drzi jako pribita...vubec nechapu, jak nekomu nemuze drzet...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika