NOTD: Rimmel 60 seconds - 440 Sun Downer

Krásný den, čtenářky. :-)
Tak je tu opět konec víkendu a s ním i nový NOTD. Dneska jsem se sáhla po značce pro mě netypické, po odstínu, který nemám příliš ráda a světe div se, nakonec to byla dobrá volba . Tou pro mě zvláštní kombinací je Rimmel 60 seconds v odstínu 440 Sun Downer. Značku Rimmel mám obecně velice ráda, bohužel z laků, které nabízejí, je mi sympatická pouze řada Salon Pro, kterou si naopak nemohu vynachválit a zbožňuji odstín 105 You Had Me At Hello.
Barva je krásná, i když je lehce do oranžova, což se mi zprvu nezamlouvalo. V lahvičce vypadá přesně tak, jak vypadá po lakování na nehtech. Je to tedy červená s příměsí oranžové, která se bude krásně hodit hlavně na léto, ale i teď na jaře rozbije to pošmourné počasí venku. 

Balení: 8 ml
Cena: 49,-
Dostupné ve všech drogeriích se stojany Rimmel

Lak je potřeba nanést ve dvou vrstvách, protože jedna vrstva dostatečně nekryje. 
Barva uschne poměrně rychle - rovnoměrně, bez tvorby bublinek a jiných nerovností. Nyní se dostávám k tomu, proč nemám laky 60 seconds ráda. Bohužel mi ani na 5% nevyhovuje jejich štěteček. Je příliš silný a plochý. Jedním tahem mám sice nalakovaný celý nehet, ale také okolí nehtového lůžka, a to včetně prstu. Manipulace s takto velkým štětečkem je pro mě vždy boj. Bohužel i nové Rimmel laky I Love Lasting Finish Tropadelic mají tento štěteček, který je dokonce i o něco větší, než u 60 seconds.
Lak na nehtech krásně zaschne a po zaschnutí vás odmění poměrně vysokým leskem. Lak se bude krásně  tvářit i příštích pár dní, než se oloupe a nepůjde odlakovat. Nastává problém č. 2, který mám pouze s těmito laky, a žádnými jinými. 
Z kolekce Rity Ory mám doma všechny odstíny, které byly tak krásné, že jsem je musela mít. Dnes toho lituji, protože s odstínem 863 Do Not Disturb jsem si zažila peklo. Na pohled krásná tyrkysová barvička, která i na nehtech vypadala božsky. Po pár minutách snahy s odlakovačem šla všechna krása dolů - zdánlivě. Mé nehty zůstaly tyrkysové ještě 30 dní poté, co jsem lak odlakovala. Barva se mi doslova "zažrala" do nehtu a já musela čekat, než odroste. Věřte mi, že přelakovat vybledlou tyrkysovou jinou barvou, aby nevznikla zelená, je boj o život. Po téhle zkušenosti jsem všechny laky 60 seconds uklidila hodně hluboko do šuplíku a otevřela ho až nedávno.

Odhodlala jsem se dát lakům poslední šanci poté, co jsem objevila nový TOP PRODUKT - odlakovač na nehty značky Bioné Cosmetics s Měsíčkem, který je tak famózní, že už po 3 dnech si mě získal a stal se mým svatým grálem.
V týdnu jsem pak na 440 Sun Downer nanesla třetí vrstvu v podobě 3D Glitter Topperu v odstínu 02 Circus Confetti od Essence.
Nehty hned získaly nový vzhled, nemyslíte? :)
Používáte rády značku laků Rimmel 60 seconds, nebo dáváte přednost jiným značkám?
Krásnou neděli,
V.

20 komentářů:

  1. ja mám jeden lak od rimmel, ten matný a bohužiaľ na nechtoch mi vydrží tak 2-3 dni pekný a potom sa už lúpe :/ a pre mňa to je katastrofa ... inak ak nechceš aby sa ti lak zažral do nechtu tak používaj podkladový lak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) No sem tam podklad používám, ale podle mého by tohle lak neměl dělat, ani bez podkladu.
      Ty matné se mi moc líbí, přemýšlela jsem, že je zkusím.

      Vymazat
    2. zelene, modre a cervene to robia naozaj casto, je to dan za velku pigmentaciu :) napr. catrice vyslovene nie niektorych odtienoch pise use base coat.

      Vymazat
    3. Tenhle na to bohužel neupozorňuje. :)

      Vymazat
  2. Ten červený je opravdu krásný. Naštěstí už nejakou dobu nosím gelové nehty, ale dříve mi štětečky tohoto typu dělaly také strašný problém, jsou opravdu příliš široké.

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ámen! Přijde mi, že zrovna tyhle laky vyhovují spoustě lidí a málokomu jejich štětečky nevadí. Jsem ráda, že alespoň ty máš stejný názor. :)

      Vymazat
  3. Pěkná barvička. Já používám laky od Sally Hansen.

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od této značky laky 4, 2 z řady Rita Ora (bílý a pak takový ten bledě modrý) a z této řady mám lak takovej lososovej. A pak mám ještě takový žlutý se třpytkama, ta řada se jmenuje myslím sweetie crush a se všema jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, taková menší sbírka. :) Trochu mě mrzí ten nevyhovující štěteček, protože jinak má 60 seconds krásné odstíny na výběr.

      Vymazat
  5. Já mám tyto laky ráda. Jinak určitě používej base coat, ochrání nehty před zbarvením a i je trochu zpevní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nějaký také pořídím. :) Děkuju za tip.

      Vymazat
  6. Od Rimmelu zadny lak nemam, ale k mym oblibenym patri treba SpaRitual :-) A tvoje nehty vypadaji moc hezky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak značku SpaRitual jsem nikdy nezkoušela. :) A děkuji ti. :)

      Vymazat
  7. Musim rict, ze odstin je velice pekny.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. mám rada rýchlo schnúce, ale to odlakovanie ma teda odrádza
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Podle komentářů většině lidem sedne, já s ním bohužel tak spokojen nejsem.

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika