Skin miracle...? Yeah! Yves Rocher in action.

Krásný den, milé čtenářky.
V této recenzi bych vám ráda představila produkt značky Yves Rocher z řady Hydra Végétal pro ženy a produkt pro muže z řady Energie Homme,  Prvním produktem je pleťová maska pro intenzivní hydrataci s výtažkem z rostlinné mízykterá je vhodná pro suchou a dehydratovanou pleť. Druhým produktem je dezinkrustační gel pro unavenou pleť.


Na úvod bych ráda dodala, že produkt z řady Energie Homme je pro muže, ale přesto jsem ho testovala já. Tento produkt je na rozdíl od jiných kosmetických výrobků pro muže, velice příjemně a unisexově parfemován, tudíž jsem nehledala sebemenší důvod, proč by i má unavená pleť nemohla vyzkoušet sílu bambusu a mentolu. :)


Nejprve začnu produktem pro ženy, tedy pleťovou maskou z řady Hydra Végétal.

Složeni:
- Míza je z BIO rostliny agáve, což je rostlinka která má mnoho využití nejen v kosmetickém průmyslu.
- Další složkou masky je javorový cukr, který zabraňuje vysušování pleti a naopak ji hydratuje.
- Maska je bez alkoholu, parabenů, minerálních olejů a barviv.
- Vše dermatologicky testováno.

Nyní bych vás ráda seznámila se všemi klady, které tento produkt nabízí.
Jako první klad bych bezesporu vyzdvihla to, že se tato maska nemusí po aplikaci oplachovat vodou. Po nanesení malého množství krému na obličej, stačí pouhých 5 minut vyčkat a toť vše. Pokud se stane, že na pleti zůstane přebytek masky, stačí ho pouze setřít odličovacím tamponkem. 
Konzistence masky je krémová a svým složením připomíná pleťové krémy, či krémy na ruce. Maska není hutná, spíše lehčí konzistence. Produkt je lehce parfemovaný, ale bohužel nedokáži jeho vůni specifikovat, protože mi po každé voní jinak (často cítím lehkou vůni salátových okurek). Maska voní pouze v tubě, nikoliv na obličeji. Možná díky vůni okurek mi přijde maska velice osvěžující.
Po vstřebání produktu do pleti zůstane pokožka lehce vypnutá, hladká a jemná na dotyk. Velice oceňuji také to, že produkt nelepí.


Jelikož trpím atopickým exémem, oceňuji také to, že je tato maska šetrná k mojí pleti a nedochází u mě k zarudnutí pokožky, nebo nepříjemnému svědění.
Po pravidelném používání 2x týdně, jsem zaznamenala změny. Má pleť je celkově vyživenější, hladší a hydratovanější. Spolu s denním a nočním krémem na obličej se tato maska stala kombinací, která suché pleti zaručí trvalou hydrataci.


Balení: 75 ml
Cena: 340,-
Tento produkt mohu vřele doporučit i vzhledem k vyšší ceně, jelikož splní vše, co slibuje.

Druhým produktem je gel na obličej pro unavenou pleť z řady Energie Homme.

Složení:
- Guarana, která má energizující vlastnost.
- Mikro částečky bambusu a mentolu pro hloubkové čištění pleti.
- Mycí složka a voda z BIO vilínu (rostlina).
- Vše dermatologicky testováno.

Nyní bych vás ráda seznámila se všemi klady, které tento produkt nabízí.
Na  rozdíl od předešlého produktu, tento se musí aplikovat na navlhčenou pleť. Po nanesení malého množství gelu na obličej (vyhnout se očím), je ideální gel do pleti lehce zapracovat. Gel je na bázi peelingu, a tak malé mikro částečky pleť zároveň čistí. Stačí pouhé 2 minuty a následně se gel musí opláchnout vodou. Bohužel gel lehce lepí, a tak je oplachování obličeje trochu dřina. Ráda bych vás upozornila také na to, že mikro částečky jsou poněkud větší, a pokud má někdo citlivější pleť, nemuselo by mu to notně vyhovovat.
Konzistence gelu je poměrně tekutá a svým složením připomíná peelingové sprchové gely. Produkt je lehce parfemovaný a voní po mentolu i bambusu. Gel voní jak v tubě, tak na obličeji. Vůně je velice osvěžující, což je u mentolu předpoklad č. 1.
Pokožka je po opláchnutí gelu vypnutá, hladká a jemná na dotyk. Po pár minutách se dostaví i pocit svěžesti, který přetrvá minimálně hodinku. 


Jelikož trpím atopickým exémem, oceňuji také to, že je tato maska šetrná k mojí pleti a nedochází u mě k zarudnutí pokožky, nebo nepříjemnému svědění. Opravdu to považuji za plus, zvlášť, když jsou částečky v gelu větší, přesto mi pleť nepodráždí.
Po pravidelném používání 3x týdně, jsem zaznamenala změny. Má pleť je celkově  hladší, prozářenější a hydratovanější. Navíc nic se nevyrovná pocitu svěžesti, který je právě teď začátkem jara tím správným nácvikem na léto. :)


Balení: 100 ml
Cena: 300,-
Tento produkt mohu vřele doporučit i vzhledem k vyšší ceně, jelikož splní vše, co slibuje.

Máte zkušenosti s pleťovými produkty značky YR? Jaký je váš názor na kosmetiku pro muže?
Krásný den,
V.

11 komentářů:

  1. Už dlho uvažujem nad tým, že si od YR niečo kúpim :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) YR má pro své členy každý měsíc spoustu výhod a akčních nabídek, takže nakonec ty produkty nejsou ani tak drahé.
      Doporučuju třeba řadu z BIO vanilkou :)

      Vymazat
  2. Od YR ještě nic nemám, ale už jsem narazila na jejich balzámy na rty a docela mě lákají. :-)

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušela jsem kokosový, který jsem si kupovala opakovaně a byl super. :) teď mají i nové příchutě.

      Vymazat
  3. Nikdy jsem nic pro muže neměla :) a od YR pleťovou kosmetiku taky ne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) doporučuji vyzkoušet, řada produktů YR je opravdu skvělá.

      Vymazat
  4. ešte som nič nemala od yves rocher ale raz by som chcela vyskúšať ten malinový ocot na vlasy :) a btw sledujem :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skoda, ze jsou produkty tak drahe, i kdyz jak vidim, tak se vyplati investovat. Oba me ale opravdu zaujaly, slysim na kazdy produkt, ktery plet hydratuje, protoze neni nic, co mi dokaze vic "zlepsit" den, nez kdyz si brzy rano nanasim make-up a na obiceji se mi zvyrazni suche supinky... A ten gel by se urcite libil pritelovi, ktery mi ve vane vzdycky bere muj peeling :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu! Dřív jsem neměla ani pořádnou denní rutinu a teď bez produktů na pleť a všemožných krémů nedám ani ránu. :D Každopádně ten gel se dá v akci sehnat o půlku levněji. Je to 100ml a stačí kapka a tak vydrží dlouho, i s tím pravidelným používám 2x týdně. Já ho původně chtěla také dát jako dárek, ale nakonec jsem si zahrála na strýčka Skrblíka, protože mi tenhle produkt hezky voní. :D

      Vymazat
  6. Mám normální až smíšenou plet', takže tento produkt by mi asi nesedl :))
    PS: ráda budu tvou čtenářkou :)
    makeup-challenges.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Tu hydratační masku mám a jsem moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika