So fresh, so clean - Eucerin DermatoCLEAN 3in1

Krásné pondělí, milé čtenářky. 
Odličování makeupu je věčné téma, které se neomrzí snad nikdy.  Je to zápas jeden na jednoho a občas je to i boj, kdo z koho. Zažila jsem chvíle, kdy vítězil makeup, nikoliv já. Ovšem to se změnilo na konci února, kdy jsem měla možnost vyzkoušet nejbožejší micelární vodu ze všech. 
Vítězem v kategorie Must have je Eucerin DermatoCLEAN 3in1.


Velmi účinná, ale extra šetrná micelární voda, která pleť důkladně čistí a díky přírodním a hydratačním složkám ji chrání před vysoušením. Než jsem se rozhodla zajít do lékárny a koupit si jí, pročetla jsem řadu recenzí na netu, které byly víceméně 50:50. Polovina uživatelek byla spokojená a druhou polovinu např. pálily oči, či je trápilo zarudnutí pokožky. 
Já osobně mám na značku Eucerin rozporuplný názor, a to díky očním a pleťovým krémům, které jsem měla v minulosti možnost vyzkoušet. Mám velice citlivou pleť (zejména v okolí očí) a s každým použitím Eucerinu na obličej, jsem zaznamenala nepříjemné svědění pokožky. Nebyla jsem si tedy jistá, že chci zkoušet další produkt na obličej od této značky, ale nakonec jsem ráda, že jsem do něj šla! :)










Charakteristika DermatoCLEAN 3v1:
Spojuje v sobě sílu čisticího pleťové mléka, odličovače a pleťové vody. Ohromný plus všech micelárních vod. Nemusíte myslet na další produkt, stačí vám sáhnout po jednom.
- Šetrný APG čisticí komplex pleť důkladně čistí.
- Přírodně hydratační složky – Glukoglycerol a kyselina hyaluronová ji chrání před vysoušením.
- Bez alkoholu, parfemace, barviv a mýdlových složek. Vhodné pro lidi s atopickým exémem a citlivou pletí.
- Oftalmologicky (oční lékařství) testována a schválena.

- Vhodný pro všechny typy pleti (smíšená, citlivá, suchá...)

- Odstraňuje i voděodolný makeup => potvrzuji! Za neodlíčitelné produkty považuji Cat eyeliner od Miss Sporty a řasenku Colossal Volume od Maybelline, Dermatoclean je zvládne ve dvou tazích sundat bez problémů, to se mi nepovedlo ani s micelární vodou od Biodermy z řady Sensibio. 

Složení: Aqua, Poloxamer 124, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Arginine HCL, Sodium Cocoamphoacetate, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol.
Použití: Aplikace ráno, či večer pomocí odličovacího tamponku na obličej, krk nebo dekolt. DermatoClean je produkt vhodný i pro slečny, které nosí kontaktní čočky, neboť je šetrný k očnímu okolí. Přímému kontaktu s očima je však lepší se vyhnout! 
Dostání: Značka Eucerin je běžně k dostání ve všech lékárnách. 
Cena: 200 ml stojí 249,-

Jaké máte zkušenosti se značkou Eucerin vy? Zkoušely jste micelární vodu DermatoCLEAN 3in1? Nezapomeňte mi své názory vepsat do komentářů. :)

Krásný den,
V.

13 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Doufám, že i mě si získá :)

      Vymazat
    2. Tuhle micelárku nemám, ale mám od nich krém na oči a je suprový. :-)

      Vymazat
    3. Už jsem po očním krému dneska v lékárně pokukovala! :D

      Vymazat
  2. Tak to vypadá ale hodně dobře! Já dopotřebovávám Mixu, kterou jsem chtěla vyzkoušet, ale ta teda neodličuje, spíš dočišťuje pleť. No a pomalu se rozhlížím po něčem novým. A už jsem asi našla :)

    my-makeupstore.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zkoušela Mixu, Garnier, Niveu, Bione, Rimmel i Biodermu..ale nejvíc vede Eucerin a dvoufázová Nivea. :)

      Vymazat
  3. Tahle micka mě hrozně láká, určitě vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Měla jsem ji a určitě to nebylo moje poslední balení, je totiž úžasná :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. V létě byla taky dárek u Marianne, ale ve velkém 200 ml balení a byla jsem s ní spokojená moc :) Můžu Ti doporučit i micelárku od Nivei, která je zatím mojí nejoblíbenější
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám doma Niveu dvoufázový odličovač, ale to asi nebude micelárka o které mluvíš. :)

      Vymazat
  6. Túto micelárku dôverne poznám a často ju aj používam, je vynikajúco, nedráždi, neštípe ani pleť ani neštípe v očiach, nemám po nej žiaden zvláštny ulepený pocit, podľa mňa skvelá. Od Eucerinu som toho vyskúšala dosť, mám rada ich olej proti striám, dvojfázový odličovač a z radu pre mastnú pleť milujem pleťovú vodu, skutočne pleť tonizuje a krásne vonia.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika