To prostě musíš mít! Avon planet spa s bambuckým máslem a čokoládou

Krásný den, milé čtenářky.

Pokud jste sledovaly oblíbence za květen a nákupy a novinky, pak jste určitě mezi produkty zaregistrovaly ten, o kterém bych dnes ráda napsala samostatnou recenzi. Tím produktem je Avon planet spa Indulgent ritual with African shea butter & chocolate truffle.


Tato záležitost by měla být absolutní must have každé, která miluje vůně čokolády, vanilky, makadamových ořechů, mandlí nebo kokosu. Toto tělové máslo je tak báječné, že mám občas chuť si ho namazat na chleba, nikoliv na tělo. Vím, že mnoho z vás má na kosmetiku Avon svůj vlastní názor, ale myslím, že právě výrobky z řad péče o tělo (krémy na obličej, ruce, chodidla, peelingy) Avon umí báječně.
Tento krém mám doma delší dobu a poctivě testuji přibližně měsíc. Vidím to tak, že to nebude mé první ani poslední balení.

Výrobce uvádí, že se jedná o "krém", ale konzistence krému je tak hutná, že bych ho spíše zařadila do kategorie tělových másel. Balení je opravdu velké (200 ml) a vydrží dlouhou dobu, protože na namazání celého těla stačí poměrně málo (já vždycky naberu z kelímku tak 2x). Konzistence je lehká a dobře vstřebatelná. Velice mě baví řekněme struktura i konzistence krému, jelikož před úplným rozetřením (a zapracováním do pokožky) se na těle vytvoří "filtr", díky kterému pokožka vypadá jako by byla pokryta bronzovým plátem... Občas si připadám jako čokoládový Iron Man. :D
Po namazání je pleť hladká, jemná na dotyk a krásně voňavá. To je to, co musím vyzdvihnout. VŮNĚ! Vůně tohoto krému je absolutně famózní. Za ty roky jsem zkoušela mnoho produktů z řad péče o tělo, které voněly jako čokoláda a vždycky jsem objevila nějaký, který předčil ty předchozí. No a Avon spa ritual s bambuckým máslem a čokoládou? Všechny hravě strčí do kapsy. Jedním slovem - dokonalost. A nevoní jen pár desítek minut, ale voní a vůni uvolňuje po celý den. Voní tak krásně intenzivně (provoní mi i celý pokoj), že mám vážně chuť se občas zakousnout do vlastní ruky.
O to jsem radši, že tento krém i "něco dělá". Kdyby jen krásně voněl, tak bych si ho asi znovu nekoupila. Jenže on i krásně hydratuje a dokáže pleť vyživovat po celý den od namazání. Já mám velice suchou pleť, takže tuhle vlastnost opravdu ocením (jsem atopik a nijak mi na těle nevadí). Možná i právě proto mi svou hutnou skladbou připomíná spíše tělová másla, která mám obecně raději právě kvůli lepší hydrataci. Nevím zda je to pouze můj subjektivní pocit, každopádně bych řekla, že moje pokožka má při pravidelném používání zdravější nádech.

Závěrem dodám, že konkrétně tato řada nabízí různé produkty. Tělový krém není jediný na trhu. Avon přichází s různými řadami Avon spa ritual. U mě bezkonkurenčně vede tato řada s bambuckým máslem a čokoládou. Tento voňavý miláček docílil dokonce i toho, že si ho zamilovala i má mamka, která je přísnou zastánkyní značek Dove a Nivea.
Cena produkty se pohybuje kolem cca 100,-, ale dá se sehnat v různých akcích v katalogu i na webu.

Rozhodně zvedám oba palce nahoru a doporučuji každému, kdo si chce smlsnout na sladké čokoládové vlně. Tento produkt mě opravdu hodně překvapil. :)

Máte rády řadu Spa ritual? Jaké jsou vaše oblíbené produkty?
Krásný den,
V.

8 komentářů:

  1. Z řady Avon spa ritual mám slupovací masku na obličej, která docela vysušuje, ale tohle máslíčko vypadá bombasticky. A jestli voní, tak bych ho taky měla určitě vyzkoušet. Super recenze :)

    OdpovědětVymazat
  2. Řadu Planet Spa od Avonu mám hrozně ráda. Tento produkt jsem ale ještě nezkoušela, což budu muset v každém případě napravit :)

    Šperk pro vaši pleť: Belcura

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, tak teď jsi mě hodně nahlodala. Vůni čokolády miluji, takže asi neodolám a krém si co nevidět pořídím.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle jsem mela a byla jsem spokojena.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Avon a jeho řada Planet Spa je skvělá celá.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/06/recenze-belcura.html

    OdpovědětVymazat
  6. Krémy, masky apod. umí Avon opravdu skvěle, po tomhle máslu pokukuju už nějakou dobu, ale ještě jsem ho neobjednala, netuším proč, každopádně po přečtení tvé recenze do něj určitě půjdu (taky si chci připadat jako čokoládový Iron man) :D

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. To máslo vypadá vážně úžasně, už hrozně dlouho si chci koupit nějaké máslo, ale nikdy na to nedojde, tak že bych začala tímhle? Díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  8. Z řady jsem měla krém na ruce s plody acai a teď mám masku na vlasy s černým kaviárem.
    A toto máslo by bylo něco pro mě, jen se mi teď díky narozkám sešlo tolik tělových mlék ve velkém balení, že nějaký ten aspoň půl rok kupovat nic na tělo nebudu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika