Avon GEL finish - Royal vendetta

Krásný den, milé čtenářky.


Dnes jsem si pro vás připravila další pokračování ze série lakování s Avonem. Dnes se na zoubek podíváme opět řadě Gel finish, kterou Avon nabízí v krásných 25 odstínech. Jak jistě už víte, tak mám tyto laky velice ráda a možná právě proto mám doma již 6 odstínů. Dnes se podíváme na odstín Royal vendetta.


Royal vendetta je krásná zastřená modrá barvička, která se tváří v lahvičce úplně jinak, než na nehtech. Barva je naprostý chameleon na světle, a tak si mě hned získala. 
Konzistence laků je poměrně tekutá. Lak má úzký štěteček, což mi naprosto vyhovuje a dobře se mi s ním manipuluje. Lak jsem nanášela ve dvou vrstvách, protože první dostatečně nekryje a prosvítá pod ní nehet.

Každý lak z této řady schne přibližně stejnou dobu (kolem 3 minut), pak se může nanést další vrstva.
Lak má gelový finish a plusem je i poměrně velký lesk, který mně osobně se moc líbí. Usychá rovnoměrně, bez nerovností nebo bublinek. Nemám žádný problém ani s lakováním ve třech vrstvách - obvykle mi třetí vrstva u jiných laků vytvoří na nehtu nepřirozeně silnou vrstvu, která vypadá jako "umělý nehet", ale tyto Avon laky si na nehtu krásně sednou, hezky se sjednotí a vrstvení vypadá velice přirozeně.
Výdrž je perfektní. Mně tedy laky obvykle vydrží velice dlouhou dobu, a tak je těžké to srovnat, ale pokud bych porovnala např. Essence gelové laky, tak je výdrž těchto vyšší. Zatím mám tento odstín na nehtech 5 dní a stále není nijak poškozený (foto je aktuální).

Laky jsou jednoduše báječné a k efektu gelových nehtů není potřeba nic víc, než jedna lahvička s efektem 3v1. :) Samozřejmě je to opět celkem individuální, ale pokud nemáte mastnější nehtová lůžka a nepracujete v dole, tak si myslím, že tato řada má dobrou konzistenci a výdrž.

Jaké jsou vaše zkušenosti s touto řadou? Máte oblíbený odstín?
Krásný den,
V.

4 komentáře:

  1. Wow, ty máš nádherné nehty. Odstín se mi moc líbí, můj oblíbený je buď bílý nebo růžový. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Avon laky mám veľmi rada. Aj pôvodnú kolekciu (tá neviem ako sa volala) aj tie rýchloschnúce, aj gel finish. Od gel finish mám taký bordový odtieň, ale tvoj je tiež nádherný :) A máš úplne dokonalé nechty :3
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
  3. Úúú vypadá úžasně a ty máš krásně dlouhé nehty :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Mám z této řady odstín VeryBery a ráda ho často lakuju

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika