NOTD: Kiko nail lacquer 266

Olá slečny. :)
Dnes jsem opět sáhla po novém laku od Kiko, a to nail lacquer v odstínu 266. Na tento lak se těším už měsíc a jsem ráda, že jsem se k němu dnes konečně dostala. Je totiž opravdu boží! 




















Barvička je to opravdu šťavnatá. Jde o nádherný odstín modré, který se konkrétně jmenuje 266 Ultramarine blue. Celkem je Nail lacquer k dostání nail lacquer ve 145 odstínech! a z toho je jich několik určeno na francouzskou manikůru. Všechny barvičky jsou nádherné, na výběr je z metalických, glytrových, lesklých a já nevím jakých odstínů - takže si vybere opravdu každý. :) Už v lahvičce je barvička neodolatelná - obsahuje lehký shimmer ve fialovo-stříbrné kombinaci, který je krásně viditelný na světle.

Jde o laky se zpevňovačem, které zároveň posilují nehet a vyživují ho (látka Citral). Lak je poměrně rychleschnoucí. Já nanášela pouze v jedné vrstvě, která byla dostačující a krásně kryla. Krytí je velmi dobré a pigmentace je silná díky speciální pryskyřici, kterou lak obsahuje. Jakmile lak zaschne, vytvoří se jakoby elastická vrstva, která skvěle drží a hezky vypadá.






















Lak se nedrolí, necuckuje a netvoří bublinky. Vyhovuje mi štěteček, který je plochý, užší, delší a má husté štětiny - rovnoměrně nanáší barvu a nerozmazává ji. Dále se mi líbí design lahvičky, stejně jako u jiných Kiko laků - víceméně klasika. :)
Lak dlouho vydrží, což můžu potvrdit...už jsem zkoušela jiný odstín (389) a měla jsem ho na nehtech cca týden bez toho, aniž by se sloupal nebo jinak poškodil.



















Líbí se mi vlastnosti laku a zvedám oba palce nahoru za výdrž, kvalitu a odstínJsem nadšená krásnou lesklou barvičkou (krásnější temnou modrou snad doma ani nemám). 
Pokud se v nejbližší době opět dostanu do Německa, rozhodně přikoupím další odstíny, protože zatím mám k dispozici pouze tři. :)
Takže pokud chcete rychleschnoucí lak, který má skvělé krytí, je odolný a máte na výběr z mnoha odstínů, které jsou rozmanité - pak určitě sáhněte právě po Kiko nail lacquer! :)




















Líbí se vám tento odstín? Máte zkušenosti s laky Kiko?
Určitě mi dejte vědět do komentářů. :)

Krásný den.



2 komentáře:

  1. S laky Kiko žádné zkušenosti nemám. Modrou na nehtech moc nemusím (nemusím celkově modrou barvu), ale vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to přesně naopak. :)
      A jakou barvičku máš tedy na nehtech ráda? :)

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika