NOTD: Kiko nail lacquer 389 + nail art

Olá slečny. :)
Nový týden a s ním i nový NOTD. Dnes jsem opět sáhla po novém laku od Kiko, a to nail lacquer v odstínu 389.



















Barvička je to opravdu nádherná. Jde o Mint odstín, který se konkrétně jmenuje 389 Mint milk. Celkem je k dostání nail lacquer ve 145 odstínech! a z toho je jich několik určeno na francouzskou manikůru. Všechny barvičky jsou nádherné, na výběr je z metalických, glytrových, lesklých a já nevím jakých odstínů - takže si vybere opravdu každý. :)

Jde o laky se zpevňovačem, které zároveň posilují nehet a vyživují ho (látka Citral). Lak je poměrně rychleschnoucí. Já nanášela ve dvou vrstvách, i když první byla dostačující. Krytí je velmi dobré a pigmentace je silná díky speciální pryskyřici, kterou lak obsahuje. Jakmile lak zaschne, vytvoří se jakoby elastická vrstva, která krásně drží a skvěle vypadá.












Lak se nedrolí, necuckuje a netvoří bublinky. Vyhovuje mi štěteček, který je plochý, užší, delší a má husté štětiny, přesto se mi s ním dobře pracuje - rovnoměrně nanáší barvu a nerozmazává ji. Dále se mi líbí design lahvičky, stejně jako u jiných Kiko laků - víceméně klasika. :)
Lak dlouho vydrží, což můžu potvrdit...už jsem zkoušela jiný odstín a měla jsem ho na nehtech cca týden bez toho, aniž by se sloupal nebo jinak poškodil.















Jsem nadšená krásnou lesklou barvičkou (takovou mint jsem sháněla). Líbí se mi vlastnosti laku a zvedám oba palce nahoru za výdrž a kvalitu.
Pokud se v nejbližší době opět dostanu do Německa, rozhodně přikoupím další odstíny, protože zatím mám k dispozici pouze tři. :)
Takže pokud chcete rychleschnoucí lak, který má skvělé krytí, je odolný a máte na výběr z mnoha odstínů, které jsou rozmanité - pak určitě sáhněte právě po Kiko nail lacquer! :)

Závěrem tu mám dodělávku v podobě Dinosaur print, na kterou jsem dostala chuť až teď k večeru. :-)


















Použila jsem bílý lak Flormar matte nail enamel M01 a bezbarvý lak Rimmel 60 sconds 740 clear.


2 komentáře:

  1. Bomba. Barva je to krásná a když jsem si přečetla kolik odstínů je na výběr, dokonce mi spadla pusa :-D takže začínám plánovat výlet do německa, ikdyž jsem tam dneska byla :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mně spadla, když jsem ty odstíny viděla pohromadě. :D

      Vymazat

Děkuji za Vaše komentáře, dělají mi velkou radost.
Mějte krásný den. :-)
Veronika